Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Με αγάπη από το Μαρούσι στην Θεσσαλία
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Με αγάπη από το Μαρούσι στην Θεσσαλία

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (9-10/9) μέλη της παράταξης μας οργανώσαμε ταξίδι στην Λάρισα. Σκοπός ήταν να παραδώσουμε βασικά προϊόντα άμεσης κατανάλωσης, για να συνδράμουμε στις δράσεις αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες των τελευταίων πλημμυρών που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, όπως αυτές μεγεθύνονται από την χρόνια παραμέληση των αναγκών των πολλών σε υποδομές.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που μεταφέραμε με τα ιδιωτικά μας οχήματα, είχαμε συγκεντρώσει με σχετικό σύντομο κάλεσμα μεταξύ λίγων μελών και φίλων τις προηγούμενες δύο – τρεις ημέρες. Αγοράστηκαν με ίδια έξοδα και παραδόθηκαν στο σημείο που είχαμε συνεννοηθεί με τις αρμόδιες τοπικές αρχές. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 10/09, εκτός από τα πράγματα που παραδώσαμε, προσφέραμε εθελοντική εργασία καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας, έως αργά το απόγευμα, σύμφωνα με σχετικές υποδείξεις που πήραμε.

Η υποψήφια δήμαρχος Μαίρη Διακολιού, επικεφαλής της αποστολής μας στην Λάρισα, σε σημείωμά της στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε:

«Σήμερα, βρέθηκε στη Λάρισα, αντιπροσωπεία της μόνης, ενωτικής – μη κομματικής – ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης του Αμαρουσίου, “ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ“.

Επισκεφτήκαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, μιλήσαμε με τους εθελοντές, δηλώσαμε τη δική μας διαθεσιμότητα για εθελοντική εργασία, παραδώσαμε είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στη Φαρκαδόνα, και είχαμε την ευκαιρία να δούμε με τα μάτια μας τους πλημμυρισμένους δρόμους και οικισμούς.

Οι καταστροφές τεράστιες, ακόμη και μέσα στην πόλη. Οι ζημιές στους/στις κατοίκους, ανυπολόγιστες. Η θέα των πυροσβεστικών οχημάτων να κατευθύνονται προς τις καταποντισμένες περιοχές με φορτωμένα κανό, συγκλονιστική.

Η παράταξή μας, εφαρμόζοντας την πάγια θέση της, δεν περιορίστηκε στα λόγια, αλλά έδειξε την αλληλεγγύη της με έργο και στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα συνεχίσει να πράττει το ίδιο και στο μέλλον».


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet