Μπροστά Μαζί: Περί  μελετών Πεντελικού και δημοτικών εκλογών το ανάγνωσμα
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μπροστά Μαζί: Περί μελετών Πεντελικού και δημοτικών εκλογών το ανάγνωσμα

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν, στις 8 Οκτωβρίου 2023 οι συμπολίτες μας θα αποφασίσουν για το μέλλον του δήμου μας, θα κρατάν στα χέρια τους την ψήφο που θα οδηγήσει την αυτοδιοικητική ομάδα που θα επιλέξουν, να φέρει πρόοδο στην πόλη μας, ευημερία και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η απόφαση τους θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει την 4ετή πορεία των συνδυασμών, τις τοποθετήσεις αλλά και τις θέσεις κάθε δημοτικού συμβούλου, άλλωστε ο δήμος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Η δική μας παράταξη, σταθερά ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΑΖΙ με εσάς και μέσα από τις δικές σας ανησυχίες, αποκάλυψε ύποπτα σχέδια της απερχόμενης διοίκησης, σχέδια που θα έφερναν αναστάτωση στην πόλη μας( δομή μεταναστών, κλείσιμο Πτέρυγας Μπόμπολα, αλλαγή ορίων Νταού Πεντέλης και Αγίου Δημητρίου, αμέτρητες απευθείας αναθέσεις, Master Plan Πεντελικού ) και πολλά άλλα, ποτέ δεν χαριστήκαμε, ποτέ δεν βάλαμε θέμα κάτω από το χαλί, κινηθήκαμε με προτάσεις, γιατί δεν φτάνει μόνο να κάνει κάποιος αντιπολίτευση αλλά πρέπει να καταθέτει και τις προτάσεις του.

Τα σχέδια για το Πεντελικό κρατήθηκαν από την απερχόμενη διοίκηση ως επτασφράγιστο μυστικό χωρίς να έρθουν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Με την αλλαγή των διαδικασιών στον νόμο της απλής αναλογικής ορίστηκε πως τα θέματα θα έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο, άρα θα υπάρχει συζήτηση και προτάσεις, πράγμα που τρόμαξε την απερχόμενη διοίκηση της Δημάρχου και φοβούμενοι πως δεν θα περάσουν οι αμέτρητες μελέτες, έδωσαν την πάσα στον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχο της διοίκησης Βλάσση Σιώμο να περάσει τα σχέδια του Πεντελικού από  το δικό του συμβούλιο, όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και με την έντονη παρέμβαση δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης το θέμα αποσύρθηκε.

Η παράταξη μας σε συνεργασία με τις υπόλοιπες παρατάξεις, με αίτημα  στις 14 Μαρτίου 2023, ζητά από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρει ως θέμα την Ενημέρωση από την διοίκηση του δήμου για το περιεχόμενο του Master Plan για έγκριση ή τροποποίηση ή ακύρωσή του αλλά και την ανάληψη της αρμοδιότητας από το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση κάθε απόφασης, δράσης, δέσμευση ή έργου του δήμου που θα αφορά την περιοχή ευθύνης του Πεντελικού( παραθέτουμε το αίτημα των παρατάξεων, αλλά και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου).

Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα και ποιοι το έφεραν ως θέμα, ποιοι το καταψήφισαν και ποιοι απείχαν.

Δεν θα επιτρέψουμε στο κυνήγι της ψήφου να παραποιηθεί η αλήθεια αλλά και οι παρεμβάσεις του συνδυασμού μας και του Επικεφαλής μας.

Είμαστε πρόθυμοι δε, όσες φορές και να χρειαστεί να συνυπογράψουμε με όποιον και πάλι επιθυμεί να το φέρει ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Είμαστε επίσης πρόθυμοι  να ακούσουμε από την απερχόμενη δήμαρχο Κεχαγιά απαντήσεις στα ερωτήματά μας που αφορούν τις προεκλογικές της «θεατρικές» παραστάσεις για το πότε θα έχει Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο η δημοτική ενότητα Πεντέλης, πότε θα ξεκινήσει η πρότυπος αναδάσωση στην Καλλιθέα Πεντέλης, πότε θα ξεκινήσει και θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας στον αθλητικό χώρο της δημοτικής ενότητας Νέας Πεντέλης, τι θα απογίνει με την σύνδεση της αποχέτευσης στην οδό Ασπασίας, Δήμητρας και τμήμα Προμηθέως στην Καλλιθέα Πεντέλης και πότε θα ολοκληρωθεί το αντλιοστάσιο λυμάτων στο Γερμανόρεμα αλλά και τα ερωτήματα για την καινούργια «θεατρική» παράσταση που θα αφορά την Ένταξη της 3ης και 4ης γειτονιάς στην δημοτική ενότητα Μελισσίων.

Κλείνοντας ζητάμε από τους συμπολίτες μας, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να εμπιστευτούν τους συνδυασμούς που θα σχηματιστούν με γνώμονα την συνέπεια των λόγων και των έργων τους, για να μην γίνει πράξη την επόμενη μέρα η λαΐκή ρήση….Να μου κοβόταν το χέρι που τους ψήφισα!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet