Νέα ποιοτική προσθήκη στον συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέα ποιοτική προσθήκη στον συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Κωνσταντίνος Λιάπης.

Ο κ. Λιάπης συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε: “Η συμμετοχή Τεχνικών Ειδικοτήτων και Μηχανικών  είναι πολύτιμη για κάθε Δημοτικό Συνδυασμό. Ο Πολιτικός Μηχανικός Κωνσταντίνος Λιάπης,  με μεγάλη εμπειρία σε μελέτες και μεγάλα δημόσια έργα, ενισχύει σημαντικά το στελεχιακό δυναμικό της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ». Η συμμετοχή του μαζί μας στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και στη συνέχεια στα όργανα του Δήμου μας θα είναι χρησιμότατη.

Ο κ. Λιάπης επεσήμανε: «Εκφράζω δημόσια τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά, πηγάζει μέσα από την αγάπη μου για την περιοχή μας. Με τις γνώσεις μου ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, θα επιδιώξω να συμβάλλω όχι μόνο στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αλλά και στην εξέλιξη σε θέματα αιχμής καθώς και στην διεκδίκηση μεγάλων έργων Υποδομής που αποτελούν βασικούς πυλώνες του προγράμματος της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ -ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Εκτιμώντας το έργο, την ευγένεια και  την ακεραιότητα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου συστρατεύομαι μαζί του. Και όντας θιασώτης της φιλοσοφίας «ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ-ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ», ευελπιστώ να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο σημαντικό έργο του Δημάρχου μας το οποίο ο κόσμος του Δήμου μας εγκρίνει και υπερψηφίζει εδώ και πολλά χρόνια!!!

Ο κ. Κωνσταντίνος Λιάπης είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, M.Sc.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, με μεγάλη εμπειρία σε μελέτες & κατασκευές ιδιωτικών & δημοσίων έργων.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών πραγματογνώμονας του ΤΕΕ καθώς και Εργοταξιάρχης Μηχανικός σε μεγάλα δημόσια έργα. Υπήρξε Διευθυντής σε μεγάλη Τεχνική Εταιρεία που δραστηριοποιείτο στην Ελλάδα και στην Γερμανία ενώ είναι σύμβουλος σε μεγάλες Τεχνικές Εταιρείες σε θέματα Ασφάλειας & Υγείας των εργαζόμενων.

Έχει υπηρετήσει τον Δήμο Κηφισιάς  ως μέλος του ΔΣ της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ» ΑΕ.

Συμμετέχει σε πολλές εθελοντικές δράσεις για την υποστήριξη των ακριτικών νησιών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet