Συνάντηση Δ. Παπακωνσταντίνου με τον διευθυντή του Σισμανόγλειου για την «Πτέρυγα Μπόμπολα»
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Συνάντηση Δ. Παπακωνσταντίνου με τον διευθυντή του Σισμανόγλειου για την «Πτέρυγα Μπόμπολα»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 συνάντηση αντιπροσωπείας του Συνδυασμού Δημοκρατική Συνεργασία Μπροστά Μαζί με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πεντέλης κο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου με το Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου κο Ηλία Δαλαϊνά.

Η επιτροπή εκτός του Υποψηφίου Δημάρχου κου Παπακωνσταντίνου αποτελείτο από τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κο Κοντουλάκο Ελευθέριο, την ειδική σύμβουλο του Συνδυασμού για θέματα υγείας κα Μπουλούκου Εύα και τον πρώην Διευθυντή Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Πεντέλης κο Ξανθάκο Ιωάννη.

Κατά τη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα ο Διοικητής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου ενημέρωσε εκτενώς την αντιπροσωπεία για τις δικαστικές αποφάσεις που αφορούν την αντιδικία του Νοσοκομείου με το Δήμο Πεντέλης σχετικά με την «Πτέρυγα Μπόμπολα».

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σχετικά με την επαναφορά της νοσοκομειακής μονάδας Α. Φλέμινγκ (Πτέρυγα Μπόμπολα) για επανένταξη στην εφημερία πόλης και επαναλειτουργία της υγειονομικής χρήσης της με τη δημιουργία Αστικού Κέντρου Υγείας και πρωτοποριακής Κλινική Μίας Ημέρας.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν για ανάπτυξη νέων κλινικών στην Πτέρυγα Τσαγγάρη Α. Φλέμινγκ με δημιουργία γυναικολογικής, διαβητολογικής και νεφρολογικής κλινικής.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου δεσμεύτηκε ότι όταν οι πολίτες της Πεντέλης τον τιμήσουν με την θέση του Δημάρχου, η συνεργασία με τη Διοίκηση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου θα είναι βέβαιη, διαρκής και δημιουργική και ότι η υλοποίηση των παραπάνω προτάσεων θα είναι ευεργετικές για τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης και όχι μόνον.

Η υγεία είναι δημόσιο αγαθό!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet