Αυτοψία Θ. Παφίλη στο 1ο Λύκειο & 1ο Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Αυτοψία Θ. Παφίλη στο 1ο Λύκειο & 1ο Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας

Το 1ο Ενιαίο Λύκειο και το 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας επισκέφθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής Βόρειου Τομέα και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για τα μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Μπάλλος» στο σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται τα δύο σχολεία. Προβλήματα που αποκαλύφθηκαν με τα συγκλονιστικά πλάνα όπου μαθητές εγκατέλειπαν τις πλημμυρισμένες αίθουσες περπατώντας πάνω σε αυτοσχέδιο διάδρομο από θρανία, ενώ πολύ σοβαρή ήταν και η κατάσταση που βίωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του παρακείμενου 2ου Δημοτικού και του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ επισκέφθηκε τους χώρους του σχολικού συγκροτήματος και ενημερώθηκε για «τα τεράστια διαχρονικά κτηριακά προβλήματα που υπάρχουν». Στη συνέχεια, μιλώντας με τους εκπαιδευτικούς, ανέδειξε «τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το ΚΚΕ στη Βουλή, αλλά και μέσα στο λαϊκό κίνημα, ώστε να λυθούν τα μεγάλα κτηριακά και άλλα προβλήματα των σχολείων».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Σερετάκης και Δανάη Γκούμα αναφέρθηκαν αντίστοιχα στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για τα προβλήματα των σχολείων η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ιδιαίτερα για την αντισεισμική, αντιπυρική και αντιπλημμυρική θωράκιση των σχολείων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet