Κ. Χατζηδάκης: Και με δική μου προτροπή το έργο στο Ηλιακό Χωριό
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Κ. Χατζηδάκης: Και με δική μου προτροπή το έργο στο Ηλιακό Χωριό

«Ο ΟΑΕΔ χρηματοδοτεί το νέο αποχετευτικό δίκτυο στο Ηλιακό Χωριό στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και με δική μου προτροπή. Ο ΟΑΕΔ είναι ο ‘’καθολικός διάδοχος’’ του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας που κατασκεύασε αυτό το ‘’χωριό’’. Πρότυπο για τα δεδομένα της εποχής, που αφέθηκε όμως στην τύχη του.

Με τη σύμβαση ανάμεσα στον Δήμο, τον ΟΑΕΔ και την ΕΥΔΑΠ δίνεται επιτέλους λύση στο απαράδεκτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν περίπου 450 οικογένειες στον Οικισμό. Και οι πολίτες με τους οποίους συνομίλησα μου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που προχωρεί αυτό το έργο.

Το Ηλιακό Χωριό έγινε πριν από μερικές δεκαετίες ως ένα έργο καινοτομίας. Καινοτομία που έχει σχέση με την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Από εκεί και μετά παρατηρήθηκαν δυστυχώς σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων. Προώθησα λοιπόν από την πρώτη στιγμή αυτό το έργο για δύο λόγους: πρώτον, διότι διετέλεσα υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Και δεύτερον, διότι τώρα είμαι προϊστάμενος του ΟΑΕΔ, ο οποίος έπρεπε να αναλάβει τη σχετική υποχρέωση.

Θα είμαι δίπλα στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη για να αντιμετωπίσουμε μαζί και τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα στο Ηλιακό Χωριό, αλλά και γενικά στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης», ανέφερε στο facebook ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης -βουλευτής Βόρειου Τομέα της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet