Αγία Παρασκευή: Γ. Μυλωνάκης και Β. Ζορμπάς «διασταυρώνουν ξίφη» για τα έργα στην Ειρήνης
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή: Γ. Μυλωνάκης και Β. Ζορμπάς «διασταυρώνουν ξίφη» για τα έργα στην Ειρήνης

«Φωτιά» άναψαν τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιεί η δημοτική αρχή του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά στην οδό Ειρήνης. Η ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη, ότι οι εργασίες είναι άκαιρες, αφού σε λίγους μήνες θα χρειαστεί να σκαφτεί εκ νέου η οδός για να περάσουν αγωγοί ομβρίων υδάτων, προκάλεσαν την αντίδραση της παράταξης του δημάρχου.

Έτσι, η Αγία Παρασκευή η Πόλη μας καταλόγισε στον κ. Μυλωνάκη ότι διακατέχεται από πανικό για τα έργα που γίνονται στην πόλη, επειδή ο ίδιος -όπως υποστηρίζει η παράταξη- δεν έχει να αντιπαραβάλλει δικό της πρόγραμμα.

Ο συνδυασμός του κ. Μυλωνάκη… σήκωσε το γάντι, και ανταπάντησε ότι ο δήμαρχος έχει πάρει «διαζύγιο» με την κοινή λογική, αφού η ανάπλαση της Ειρήνης είναι «πεταμένα λεφτά», καθώς σε λίγο καιρό ο δρόμος θα παραδοθεί εκ νέου στα σκαφτικά μηχανήματα…

Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΟΧΙ «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ»

«Είναι συνηθισμένη και παρωχημένη η τακτική ορισμένων υποψηφίων Δημάρχων, αντί να προβάλουν τις δικές τους προτάσεις για την πόλη, να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα έργα μακράς πνοής που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας από την Δημοτική Αρχή.

Από την τακτική αυτή, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης, παρότι  αυτοπροβάλλεται σαν το δήθεν “νέο” και “ανεξάρτητο”.

Ο κ. Μυλωνάκης, προφανώς πανικόβλητος που εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας και επειδή δεν έχει δικό του εκτός από κάτι νεφελώδεις ατάκες, επιτίθεται στο νέο έργο που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, την ανάπλαση της οδού Ειρήνης. Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων τόσο της οδού αυτής όσο και όλης της πόλης πραγματοποιείται και αυτό φαίνεται να  τον ενόχλησε.

Άλλη μια ανάπλαση κεντρικής οδού της πόλης μας που υλοποιούμε σαν Δημοτική Αρχή, μετά την ανάπλαση των οδών Αγίου Ιωάννου, Δερβενακίων, Ελευθερίου Βενιζέλου, Καραϊσκάκη, Σολωμού, Κυκλάδων και Αιγαίου Πελάγους. Ο κ. Μυλωνάκης διαστρέφει εσκεμμένα την πραγματικότητα, αναφέροντας την ανάπλαση σαν απλή “ασφαλτόστρωση”.  Το έργο του Δήμου αφορά σε ολική ανάπλαση των πεζοδρομίων, των ρείθρων, νέο φωτισμό LED,  νέα φύτευση και στο τέλος την ασφαλτόστρωση.

Το έργο που έχουμε πραγματοποιήσει και πραγματοποιούμε, είναι εμφανές: Υλοποιήσαμε την πεζοδρόμηση της κεντρικής μας πλατείας, την ανάπλαση του Σταδίου στο Πάρκο “Σταύρος Κώτσης”, ο Παιδικός Σταθμός στα Πευκάκια και ο Βρεφικός Σταθμός στο Κοντόπευκο θα είναι έτοιμοι τον Σεπτέμβριο, ξεκίνησε η ανάπλαση της βίλας Ιόλα για να επαναχρησιμοποιηθεί, ξεκινά άμεσα η κατασκευή της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ με νοητική στέρηση, η αντικατάσταση του συνόλου του Δημοτικού φωτισμού με νέο τύπου τύπου LED , η ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννου, το Κολυμβητήριο και άλλα μικρότερα αλλά το ίδιο σημαντικά.

Δεν μας φοβίζει η αρνητική διαστρεβλωτική διαφήμιση. Ούτε του κ. Μυλωνάκη των “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”, που του συνιστούμε να αλλάξει επικοινωνιολόγο, ούτε κάποιου άλλου. Μάλλον αυτούς φοβίζει αυτό που γίνεται στην πόλη.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Μυλωνάκη…

Θα μας εξηγήσει ο κ. Ζορμπάς γιατί κάνει ανάπλαση στην οδό Ειρήνης, η οποία θα ξηλωθεί και πάλι σε λίγους μήνες;

Η απερχόμενη δημοτική αρχή δείχνει να έχει πάρει οριστικό «διαζύγιο» με την κοινή λογική

«Πριν λίγες ημέρες ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή”, αναφερόμενος στα έργα που πραγματοποιούνται στην οδό Ειρήνης, διατύπωσε την εύλογη απορία πώς γίνεται να ασφαλτοστρώνουμε και να πεζοδρομούμε μια περιοχή, όταν σε λίγους μήνες θα χρειαστεί να περάσουν από εκεί αγωγοί ομβρίων.

Ο κ. Ζορμπάς, με το γνωστό αλαζονικό ύφος του, μέσα από το σάιτ της παράταξής του, όχι μόνο «δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα», αλλά κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, αφού μας ενημερώνει ότι δεν κάνει απλώς ασφαλτοστρώσεις, αλλά ανάπλαση της οδού Ειρήνης. Δηλαδή, δαπανά τα χρήματα των δημοτών για αναπλάσεις σε έναν δρόμο που σε λίγο καιρό θα ξανασκαφτεί για την τοποθέτηση των αγωγών ομβρίων! Σας φαίνεται ορθό αυτό κ. δήμαρχε ή το “διαζύγιό” σας με την κοινή λογική είναι οριστικό;

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή” ουδέποτε πήγε απέναντι στα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας. Τα στήριξε κι εξακολουθεί να τα στηρίζει, μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα είμαστε όμως πάντα απέναντι σε λογικές “ράβε-ξήλωνε” για προεκλογική κατανάλωση, που το μόνο που κάνουν είναι να σκορπούν άσκοπα τα χρήματα των συμπολιτών μας.

Όσο για τον πανικό που “ανακάλυψε” ο κ. Ζορμπάς στον επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννη Μυλωνάκη, να τον ενημερώσουμε ότι πανικό έχουν αυτοί που φεύγουν και όχι εκείνοι που έρχονται.

Αν θέλει να μας χρεώσει για κάτι, ας μας χρεώσει για την επιθυμία μας να έρθει μια ώρα αρχύτερα ο Οκτώβριος, οπότε και θα πάρουμε από τους πολίτες την εντολή να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή…»,

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet