ΑΣΑΠ: Βροντερό «παρών» στον ποδηλατικό αγώνα δρόμου «Aegeas Road Race»
Φωτογραφία: Cyclingphotos.gr
Αθλητισμός

ΑΣΑΠ: Βροντερό «παρών» στον ποδηλατικό αγώνα δρόμου «Aegeas Road Race»

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο Αθλητικός Όμιλος «ΘΗΣΕΑΣ» με την τεχνική υποστήριξη της WOB Races διοργάνωσε τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου «Aegeas Road Race».

Ο αγώνας διεξήχθη με αφετηρία και τερματισμό τη Μαλακάσα και το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ) έδωσε βροντερό «παρών» με 10 αθλητές και μία αθλήτρια. Ο αγώνας διεξήχθη σε ιδανικές συνθήκες και οι αθλητές τερμάτισαν σε πολύ γρήγορο χρόνο την απόσταση των 95km.

Στον αγώνα ο ΑΣΑΠ συμμετείχε με δύο ομάδες και την ανεξάρτητη συμμετοχή της Τζένης Καλογεροπούλου.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο αθλητής του ΑΣΑΠ Ανδρέας Κουννάς έκανε ξεκόλημα με τη βοήθεια του Γιώργου Πανουτσακόπουλου, αλλά το υπόλοιπο πελοτόν έπιασε τον προπορευόμενο αθλητή του ΑΣΑΠ στην πρώτη μεγάλη ανηφόρα. Στη συνέχεια έμειναν μαζί μέχρι και τον τερματισμό οι τρεις αθλητές του ΑΣΑΠ από την πρώτη ομάδα Παύλος Γούδας, Γιώργος Μαρκεσίνης και Ανδρέας Κουννάς.

Από την δεύτερη ομάδα ξεχώρισε μπροστά ο Ηλίας Τζαβιδόπουλος και ο τέταρτος της πρώτης ομάδας Τσολάκης Κωνσταντίνος.

Στη συνέχεια με μικρή διαφορά στον τερματισμό τερμάτισαν οι αθλητές του ΑΣΑΠ Γιώργος Θεοδωρίδης, Παναγιώτης Χορέβας και Νίκος Καραγιαννίδης.

Τους τερματισμούς για την ομάδα του ΑΣΑΠ ολοκλήρωσε ο Νίκος Μαϊνας και η ποδηλάτισσα της ομάδας Τζένη Καλογεροπούλου.

Η αναλυτική ανακοίνωση του ΑΣΑΠ:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2026
Powered by Wisenet