Εντυπωσίασε η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Εντυπωσίασε η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού Αγίας Παρασκευής

Εντυπωσιακή ήταν η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε το Σάββατο 6 Ιουνίου ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης.

Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών γέμισαν ασφυκτικά το Γυμναστήριο και απόλαυσαν ένα τετράωρο πρόγραμμα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, μοντέρνων και παραδοσιακών χορών από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες των τμημάτων του ΠΑΟΔΑΠ που παρουσίασαν τη δουλειά τους όλου του χρόνου. Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκαν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μοντέρνων χορών του ΠΑΟΔΑΠ οι οποίοι διακρίθηκαν στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, γυμναστές και καθηγητές τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ οι οποίοι έκαναν χαιρετισμό και μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ελισάβετ Πετσατώδη και Ιωάννης Σιδέρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Γκόνης, η δημοτική σύμβουλος Χρύσα Κολώνια, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ Παναγιώτης Παναγάκος και εκπρόσωποι Συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet