Νικηφόρες νεάνιδες και μίνι, δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νικηφόρες νεάνιδες και μίνι, δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ

Νικηφόρες ήταν οι νεάνιδες και τα μίνι του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής απέναντι στις αντιπάλους τους στους τελευταίους αγώνες τους, αλλά δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αγώνων των ομάδων του ΓΣΑΠ έχουν ως εξής:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΕΥΝΙΚΟΣ 60-48

Δεκάλεπτα: 18-12, 11-4, 9-20, 22-12

Νίκη σημείωσε η ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ επί του Εύνικου, σε ένα αρκετά αγχωτικό παιχνίδι.

Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έδειξαν καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Από το τέλος όμως του δευτέρου δεκαλέπτου και μέχρι τα μισά σχεδόν της τέταρτης περιόδου υπήρξε χαλάρωση, κυρίως στην άμυνα, δίνοντας στον αντίπαλο τη δυνατότητα να γυρίσει το παιχνίδι σε ντέρμπι και να ισοφαρίσει στους 40 πόντους, έξι μόλις λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Η χρέωση των Αμίτση και Κούκη με τέσσερα φάουλ, καθώς και η έξοδος από το παρκέ της Χονδρογιάννη με πέντε, επηρέασε την ψυχολογία, αλλά και τη δυναμική της ομάδας. Παρ΄ όλα αυτά, στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα του ΓΣΑΠ βρήκε τον εαυτό της και με το επιμέρους σκορ των 20 πόντων έναντι των 8 της αντίπαλης ομάδας, κατέκτησε τη νίκη.

Επόμενη αγωνιστική για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 21:30, εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χριστοπούλου, Σφήκα,  Πλώτα,  Αμίτση 10(3), Χριστοδούλου, Κανιαδάκην11(1), Χονδρογιάννη 4, Κούκη 22, Γρύλλια 13, Ζανίκα.

ΕΥΝΙΚΟΣ (Βελτσίστας): Κρεμμύδα 9, Δρακοπούλου 1, Πολυχρόνου, Λαμπίρη 7, Χαλαβατζή 4, Μεταί 6(2),  Θωμαίδου 6, Μαυράκη 6, Αγγελοπούλου 9, Πασχοπούλου.

 

Κορασίδες: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Γ.Σ. – ΓΣΑΠ 44-26

Δεκάλεπτα: 08-04, 12-08, 11-09, 13-05

«Κακό» παιχνίδι για τα κορίτσια του ΓΣΑΠ απέναντι στον Προμηθέα, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τις αντιπάλους τους, και βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε όλα τα δεκάλεπτα. Στο γ΄ δεκάλεπτο προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικές, αλλά έληξε με σκορ 31-21. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο κομμάτι του αγώνα για τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής και έτσι ο αγώνας έληξε με το τελικό σκορ 44-26.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, στις 21:30, στο γήπεδο Κοντοπεύκου με το ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (ματς που είχε αναβληθεί) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις 21:30, στο γήπεδο Αγ. Νικόλαου Πατησίων με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Γ.Σ. (Σκαρογιάννη): Κιούση, Γιαννακοπούλου, Κατσαρέλια, Κατρηή Μοχαμμάντι, Καπογιαννάτου, Γαλατσάτου, Γεωργιάδη, Παραθύρα, Μπολένα, Μαλολλάρι, Μαρουλή.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Ζανίκα Κ., Πλωτά, Χριστοπούλου, Λιλικάκη, Λούκα, Πατσατζή, Κυρκόπουλου, Ξηραδάκη, Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.

 

Μίνι: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΓΣΑΠ 17-49

Οκτάλεπτα: 00-13, 00-13, 06-04, 02-05, 09-14

Πρεμιέρα του τουρνουά μίνι κορασίδων για την περίοδο 2016-2017, όπου λαμβάνουν μέρος 28 ομάδες μοιρασμένες σε τέσσερις ομίλους, με την ομάδα του ΓΣΑΠ να μετέχει στον 2ο όμιλο.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο Μαρκόπουλο, αφού κυριάρχησε στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες που δεν έχουν πρότερη αγωνιστική εμπειρία.

Επόμενος αγώνας για τα μίνιο του ΓΣΑΠ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στις 13:30, εντός έδρας με αντίπαλο τον Κρόνο Γέρακα.

ΟΚΑΜ (Κουκουζέλης): Κώνστα, Ντρίζα, Κωτσοβασίλη, Εμματζόγλου, Σουρμπάτη, Μαρκάκη Ν., Μαρκάκη Ελ., Στάθη Ειρ., Σοβάρα, Ρουμπάνη, Στάθη Μ.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Μίνκωφ, Λάμπρου, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου, Δημητράκου, Ξηραδάκη, Φυρίγου, Γιαννακού, Κανιστρά, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Βαρλάμη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet