Τελετή λήξεως προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού του ΠΑΟΔΑΠ στην Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Τελετή λήξεως προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού του ΠΑΟΔΑΠ στην Αγία Παρασκευή

Μια μεγάλη γιορτή μαζικού αθλητισμού, η τελετή λήξεως των προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αθλητικό Κέντρο «Θανάσης Δημακόπουλος» στην Αγία Παρασκευή.

Τμήματα από τα αθλητικά και άλλα προγράμματα που παρέχει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής στους κατοίκους παρουσίασαν τη δουλειά του προηγουμένου έτους. Μικρά παιδιά των Τμημάτων Ρυθμικής, Μουσικοκινητικής και Ενόργανης Γυμναστικής, παιδιά και ενήλικες των τμημάτων Χορού, καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές.

Ο ΠΑΟΔΑΠ παρέχει πλήθος ατομικών και ομαδικών πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων στους κατοίκους της πόλεως (παιδιά και ενήλικες), εξαιρετικής ποιότητος και πολύ χαμηλού κόστους, με καθηγητές υψηλού επιπέδου και προσόντων, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Ο μαζικός αθλητισμός αλλά και η ενασχόληση των πολιτών στην παραγωγή πολιτισμού, είναι υποχρέωση του Δήμου και το κάνουμε ποιοτικά και οικονομικά. Για τα προγράμματα αυτά, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας paodap.gr. Επίσης, μπορείτε να δείτε βίντεο από τα τμήματα αυτά,  στο you tube, στο επίσημο κανάλι μας paodap_official.

«Ευχαριστώ τους καθηγητές μας για την ευσυνείδητη και επαγγελματική διδασκαλία τους, τους μετέχοντες στα προγράμματά μας για την εμπιστοσύνη τους στον Οργανισμό, καθώς και τους διοικητικούς υπαλλήλους των τμημάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την επίπονη διοικητική υποστήριξη των προγραμμάτων αυτών» τονίζει ο πρόεδρος Σπύρος Παπασπύρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet