Τρεις νίκες και δύο ήττες για τις ακαδημίες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Τρεις νίκες και δύο ήττες για τις ακαδημίες του ΓΣΑΠ

Νικηφόρα πέρασαν από τις αντιπάλους τους οι γυναίκες, οι κορασίδες και η α΄ ομάδα των παγκορασίδων του ΓΣΑΠ, ενώ δεν τα κατάφεραν η β΄ ομάδα παγκορασίδων και τα μίνι.

Οι ακαδημίες του Γυμναστικούς Συλλόγου Αγίας Παρασκευής πήραν, όμως, μία πολύ ωραία πρωτοβουλία.. Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 η κοινή προπόνηση των juniors και των προμίνι πραγματοποιήθηκε σε ρυθμούς καρναβαλιού. Τα κορίτσια ήταν ντυμένα με τις όμορφες στολές τους και η προπόνηση έγινε με πολύ διασκεδαστικούς ρυθμούς. Μάλιστα ζήτησαν από την προπονήτρια τους να το επαναλάβουν.

Κάνοντας τον απολογισμό των αγώνων ο ΓΣΑΠ επισημαίνει τα εξής:

Γυναίκες: Γ.Σ. Αγ. Παρασκευής – Γ.Σ. Ηλιούπολης 59-51

Δεκάλεπτα: 16-21, 22-06, 13-15, 08-09

Κύριο γνώρισμα του χθεσινού αγώνα ήταν το πάθος και η δύναμη και από τις δύο ομάδες. Στον τομέα αυτό πρώτευσε η ομάδα μας και έτσι πήραμε το ροζ φύλλο. Το α’ δεκάλεπτο ήταν  λίγο μουδιασμένες, όμως στο β’ δεκάλεπτο ήρθε το ξέσπασμα των αθλητριών μας που συνοδεύτηκε από τρομερή άμυνα, έτσι ώστε να μπούμε στο β’ ημίχρονο με διαφορά 11 πόντων. Η Ηλιούπολη αντέδρασε, προσπαθώντας να γυρίσει το παιχνίδι, όμως το μόνο που κατάφερε στην αρχή του δ’ δεκαλέπτου ήταν να πλησιάσει στους 5 πόντους (53-48). Τα κορίτσια μας έδειξαν γρανιτένια θέληση για να νικήσουν και το κατάφεραν. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στους προπονητές μας. Ο επόμενος στόχος είναι η νίκη επί του Αμύντα στο γήπεδό του το Σάββατο 09/03, ο οποίος βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος –Στρατάκος): Ακρίβου 6, Κλείτσα 8(2), Κοντογιάννη, Γρίσπου 16(2), Τσέρου 10(2), Πετυχάκη 6, Αμίτση 6(2), Ανωγειανάκη 7.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης – Φέξης): Δασκαλοπούλου 9(2), Τζουγκράκξ 10(2), Καββαδά 2, Νεαρχάκου, Γούλα, Δανδουλάκη, Στεφάνου 7(1), Παπαδοπούλου 12(2), Οικονομίδου 10, Κορρέ 1.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟΖ 61 – 29

Δεκάλεπτα:14-07,05-10,19-05,23-07

Άλλη  μια καλή  εμφάνιση για τις κορασίδες μας και νίκη με ευρύ σκορ. Αν και στο πρώτο μέρος του αγώνα οι δύο ομάδες συμβάδιζαν, στο δεύτερο τα κορίτσια μας πάτησαν γκάζι και με καλή άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα που μας πρόσφεραν. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 16/3/19 στις 18:00 με αντίπαλο τον Α.Σ. ΛΕΩΝ στο 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Καλλεράντε, Χριστοπούλου, Δασκαλοπούλου, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Αλεξάνδρου.

ΕΦΑΟΖ (Αργύρη): Καραματσούκη, Πατσατζή, Ευθυμιάδη, Τσαγγαρσώλου, Καστάνια, Γκιντώνη, Τσάτση, Καστάνια, Αλιφτήρα, Μπαχ, Μανσφάβα, Ράμας.

Παγκορασίδες Ομάδα Α: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΓΣΑΠ 28-67

Δεκάλεπτα: 05-20, 05-21, 08-24, 10-02

Πρεμιέρα στο τουρνουά παγκορασίδων, με την ομάδα μας να ξεκινάει με το δεξί, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 17/3/19 με αντίπαλο τον ΚΑΟ Μελισσίων Β΄ στο κλειστό Β΄Μελισσίων σε ώρα που θα καθοριστεί.

ΠΑΠΑΓΟΥ (Μάζαρης): Κουτσογιαννοπούλου, Χάρτα, Πήλου, Καραπατάκη, Δουλγκέρη, Τύπα, Φελεκούρα, Ματθαίου, Καλογεροπούλου, Κουτσογιαννοπούλου, Ρουσοπούλου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Κέντρου, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Κάκκου, Καλλεράντε, Χριστοπούλου, Γεραντώνη, Δασκαλοπούλου, Κακοσούρη.

Παγκορασίδες Ομάδα Β: ΓΣΑΠ – Αμύντας 26 – 64

Δεκάλεπτα: 6-13, 10-20, 2-11, 8-20

Άσχημη αρχή για τις Παγκορασίδες Β στον 1ο  Όμιλο του Τουρνουά.  Οι αθλήτριες αν και ξεκίνησαν σχετικά καλά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα -λαμβάνοντας υπόψη την σαφέστατη υπεροχή του αντιπάλου που αγωνίζεται στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος Κορασίδων- υπέκυψαν τελικά σε μια βαριά ήττα.   Ο επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 16 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΑΡΙΩΝΑ.

ΓΣΑΠ Β΄ (Ραρής): Λιαρου, Βασιλειάδη,  Σταμάτη, Τριανταφύλλη, Κανίστρα, Γιαννακού, Λυρατζάκη, Μήτση, Βαρλάμη, Μίνκωφ, Λαζαρίδη

ΑΜΥΝΤΑΣ (Καραμπέτσιος):  Χατζηνικολή, Μανταζαρη, Τσούτσουρα, Ραψομανίκη, Βαρβιτσιώτη, Κατοπόδη, Μαντζαρη, Φιδέρη, Σκαφίδα, Σταθοπούλου, Κωσταρ

Μίνι: Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 18-57 

Οκτάλεπτα: 1-16, 8-4,0-12, 6-10, 3-15

Πικρή γεύση μας άφησε το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά, καθώς ο Κρόνος πραγματικά μας ισοπέδωσε… Βέβαια για να συμβεί αυτό ευθυγραμμίστηκαν αρκετοί πλανήτες σε βάρος μας, αφού πρώτα-πρώτα από τις πολλές απώλειες μόλις που καταφέραμε να μαζέψουμε μια μάχιμη 10δα. Ακόμα και έτσι πάλι όμως παλέψαμε όσο μπορούσαμε, μάλιστα καταφέραμε να πάρουμε και ένα 8λεπτο. Από εκεί και μετά στην ανωτερότητα των αντιπάλων μας προστέθηκαν και καμμιά 15ριά χαμένες βολές, ορισμένα εύκολα χαμένα λέι άπ, και τελικά το καλάθι των αντιπάλων στένεψε και μετά βίας χώρεσε τους 18 πόντους μας.  Με αυτά και ‘κείνα το ταξίδι των ΜΙΝΙ τελείωσε για τη σεζόν. Μας άφησε χαρές και λύπες, στιγμές όμορφες και λιγότερο όμορφες, αλλά πάνω από όλα μας γέμισε με ικανοποίηση για την ομαδική προσπάθεια των παιδιών μας. Μπράβο κορίτσια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον coach Ραρή, που με υπομονή και μεράκι διαχειρίστηκε τις… κοτσίδες και όχι μόνον των κοριτσιών μας.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινάνογλου Α., Δασκαλάκη, Κείσογλου,  Οικονομάκου, Αλεξάνδρου, Μαντζαφίνη, Κοντογιωργάκη, Δερμιτζάκη, Τοτού.

Κρόνος Γέρακα (Γεωργακόπουλος): Γαλάνη, Παναγοπούλου, Σαμίτα, Κατσαρού, Σωφρονά, Κασιμάτη, Αθανασίου, Βουγιούκα, Θανοδημητροπούλου, Κυβερνητάκη

2ος Διαγωνισμός Βολών

Στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μας των γυναικών πραγματοποιήθηκε ο 2ος διαγωνισμός βολών των Ακαδημιών μας. Πρώτη νικήτρια ήταν η Νεφέλη Συρίγου (προμίνι), που πέτυχε και τις δύο βολές. Την τριάδα των νικητριών συμπλήρωσαν οι Μελίνα Νίκου από τα προμίνι και η Κωνσταντίνα Σινάνογλου από τα μίνι. Στις νικήτριες δόθηκε από μία δωροεπιταγή των 20 ευρώ του καταστήματος ΕΣΩΤΕΡΑ-ΠΕΠΟΝΑΣ , που τον ευχαριστούμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet