Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ

Τη νίκη κατέκτησαν οι ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έδωσαν το διήμερο 17 και 18 Ιανουαρίου 2015.

Συγκεκριμένα:

Δύσκολα πήρε τη νίκη η ομάδα Γυναικών του ΓΣΑΠ εκτός έδρας στο Γαλάτσι με σκορ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΓΣΑΠ 62-68. Παρόλο που από την αρχή η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πήρε την πρωτοπορία στο σκορ και την κράτησε μέχρι το τέλος, δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, εξ αιτίας αφενός της κακής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας και αφετέρου της έξοχης απόδοσης των αδελφών Βιντζηλαίου, τις οποίες οι γυναίκες της Αγίας δεν κατάφεραν να σταματήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Η ομάδα παρουσίασε αστάθεια στην απόδοσή της από πεντάλεπτο σε πεντάλεπτο και πήρε τη νίκη με αρκετό άγχος. Βεβαίως διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αμύντα, όμως με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΣΑΠ «δεν πείθει ότι μπορεί να κρατηθεί σ΄ αυτήν». Παράλληλα, η διοίκηση του Συλλόγου δίνει τα συγχαρητήριά της στο Γαλάτσι για την εμφάνισή του.

Δεκάλεπτα: 20-25, 13-13, 14-15, 15-15

ΓΑΛΑΤΣΙ (Θεοδοσίου): Ζυγογιάννη, Κωστοπούλου 2, Παγώνη 4, Βιντζηλαίου Α. 26(1), Βιντζηλαίου Σ. 20(1), Κουρατσυκ, Δήμα 2, Πρωτονοταρίου 4, Πολίτη 4.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 9, Γκάνια 2, Χαρίτου 8(1), Τσιαδή 13, Τουρνατζή, Βελούδου, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 18, Πεσκατζίου 12, Γιουκάκη 6(1), Κούκη, Μερισιώτη.

Αρκετά καλή ήταν η εμφάνιση των νεάνιδων της Αγίας Παρασκευής στο παιχνίδι με τη ΜΕΝ Ιλίου με το σκορ να διαμορφώνεται σε ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ – ΓΣΑΠ 38-56. «Αναγνωριστικά» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα πρώτα δύο δεκάλεπτα, με περισσότερη συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας «αέρα» για λιγότερο αγχωμένες επιθέσεις. Η άμυνα ήταν ικανοποιητική σε όλο το παιχνίδι. Εστιάζουμε στις αρκετές καλές φάσεις, στην ομαδικότητα, στον καλό αγωνιστικό χαρακτήρα και στη θετική ψυχολογία των κοριτσιών. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και καλύτερα. Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 με τον Εύνικο εκτός έδρας.

Δεκάλεπτα: 10-16, 9-11, 9-12, 10-17

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ (Λωΐζου): Βλάχου 1, Αργυρού 3 (1), Καρακίτσου 21 (1), Καραγιαννάκου 3, Τσέντζου 9, Κατσογιάννου, Τσαγκαράκη, Παπαστρατή, Τσώκου Αικ., Γιατρά 1, Βλάχου.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 17, Λούκα, Κανιαδάκη 6, Τραυλού, Κουσίνα 4, Κούτρη 2, Σιγιώργη 17, Σταθέλου 2, Κούκη, Καράμπελα 8, Μπόλτση.

Παιχνίδι που δεν αντέχει σε καμία κριτική διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στη Λεωφόρο. καθώς οι κορασίδες του ΓΣΑΠ ηττήθηκαν με σκορ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΣΑΠ 69-20 (33-8). Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού φοβισμένα με αποτέλεσμα να βρεθούν από την πρώτη περίοδο πίσω στο σκορ με 19-4. Και οι υπόλοιπες τρεις περίοδοι κύλησαν με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό.

Από την επόμενη αγωνιστική (24/1/2015, 19:30) εντός έδρας με τον Μελά, ξεκινά για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής μια σειρά αγώνων, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Κασδαγλή, Τσινάσα, Φωτοπούλου, Φρίμα, Φάρου, Κακούρη, Αναστασίου, Σελούλη, Παπαγεωργοπούλου, Πράπα, Γκαγκανάτσου, Παρασκευοπούλου.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Aνδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

Τα ΜΙΝΙ της Αγίας Παρασκευής πήραν τη νίκη με σκορ ΓΣΑΠ – ΑΜΥΝΤΑΣ 28–26, ανατρέποντας τη διαφορά που πήρε ο ΑΜΥΝΤΑΣ στο β΄ δεκάλεπτο στο οποίο ο ΓΣΑΠ δέχθηκε 22 πόντους! Όμως με μια γρανιτένια άμυνα στο β΄ ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου τα κορίτσια της Αγίας δέχθηκαν μόνο έναν (1)!!! πόντο, κατάφεραν να περάσουν μπροστά λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη, όμως θα πρέπει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου, «με τις οδηγίες της προπονήτριάς τους, να διορθώσουν τα λάθη τους και κυρίως να παίζουν ομαδικά και να μην φοβούνται να σουτάρουν».

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 στο Γαλάτσι στις 14:45.

Δεκάλεπτα: 05-03, 12-22, 08-01, 03-00

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Λαχανά, Καρτάκη, Μπουντουροπούλου, Πανταζή, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Σαραντάκου, Γρηγορίου, Κλεισιάρη.

ΑΜΥΝΤΑΣ (Κιτσοπανίδου): Χατζηνικολή, Πετρούνα, Σιούτη, Καράντζαλου, Χόντζα, Πετρουδάκη, Ανανία, Καραδήμου, Μαντζιώρη, Φωτεινάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet