Ένα βήμα πριν την αδειοδότηση το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου
Αθλητισμός

Ένα βήμα πριν την αδειοδότηση το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου

Την οριστική αδειδότηση του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Αιγαίου Πελάγους και Νότου εισηγείται η αρμόδια Επιτροπή Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Η ανωτέρω Επιτροπή πραγματοποίησε, όπως τονίζει ο Δήμος, ενδελεχή και εξαντλητικό έλεγχο την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.

Η αδειοδότηση του γηπέδου αφορά και στην αίθουσα Γυμναστικής και Χορού κάτω από τις κερκίδες αυτού.

Το Γήπεδο είχε λάβει στις 5/10/2016 προσωρινή άδεια λειτουργίας έως τις 5/12/2016, με περιορισμένο αριθμό θεατών, προκειμένου να καλυφθούν και οι νέες απαιτήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνέχεια των νέων απαιτήσεων της Αστυνομικής Αρχής, οι οποίες και καλύφθηκαν.

Οριστική άδεια λειτουργίας έχουν ήδη λάβει με σχετικές αποφάσεις (80957/30405/20.10.2016 και 80961/30408/20.10.2016)  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής οι ακόλουθες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής:

  1. Το Κλειστό Γυμναστήριο Αιγαίου Πελάγους και Νότου για προπονήσεις και αγώνες Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) και Ποδόσφαιρο Σάλας 5×5.
  2. Τα δύο Ανοικτά Γήπεδα Αντισφαίρισης (Τένις) Αιγαίου Πελάγους και Νότου.
  3. Το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου (Δωριαίων 20 και Κανάρη) για προπονήσεις και αγώνες Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) και Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ).
  4. Το Ανοικτό Γήπεδο Αντισφαίρισης (Τένις) Κοντοπεύκου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η οργανωμένη, συστηματική προσπάθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού – ΠΑΟΔΑΠ για την αδειοδότηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων υπήρξε εξαιρετικά αποτελεσματική: Αδειοδοτήθηκαν όλες, ακόμη και αυτές, όπως π.χ. τα Γήπεδα Αντισφαίρισης (τένις) ή η αίθουσα Γυμναστικής και Χορού, που ουδέποτε στο παρελθόν είχαν αδειοδοτηθεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet