Αλλάζουμε: Μια «τροπική ζούγκλα» στο μέσο του εμπορικότερου δρόμου της Αγίας Παρασκευής
Επιχειρήσεις – Αγορά

Αλλάζουμε: Μια «τροπική ζούγκλα» στο μέσο του εμπορικότερου δρόμου της Αγίας Παρασκευής

«Μια εικόνα δεν ισούται μόνο με 1.000 λέξεις, όπως έλεγαν οι Κινέζοι, αλλά και με δεκάδες λάθη δημοτικών αρχών, οι οποίες έχοντας μάθει να εστιάζουν στο δέντρο, οδηγούν μια ολόκληρη πόλη να… χάνει το δάσος», σημειώνει η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος όπου λειτουργούσε το κατάστημα «Da Vinci».

Ειδικότερα η παράταξη αναφέρει ότι «η σημερινή εικόνα στο κτήμα Σιστοβάρη, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, αποδεικνύει ξεκάθαρα το λάθος της διοίκησης του τέως δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου, να αφαιρέσει το 2017 την άδεια λειτουργίας του καταστήματος “Da Vinci”. Απόφαση που, θυμίζουμε, είχε ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει…» για να προσθέσει ότι ο επικεφαλής της, Γιάννης Μυλωνάκης, «δεν σταμάτησε στιγμή να ζητά από όλες τις πλευρές να λειτουργήσουν στο πλαίσιο της λογικής, θεωρώντας εξ αρχής λάθος το κλείσιμο της επιχείρησης».

Απεναντίας, συνεχίζουν οι Αλλάζουμε, «έλεγε ότι έπρεπε να αποφευχθούν δικαστικές περιπέτειες που κοστίζουν και αποδυναμώνουν τη θέση του Δήμου και αντί να αφαιρέσει την άδεια, ο Δήμος να αποκτήσει πρόσβαση από τότε στο κτήμα Σιστοβάρη, εξασφαλίζοντας έτσι μια ομαλή μετάβαση στο 2025, έτος κατά το οποίο θα περιέλθει το ακίνητο στην κατοχή του. Κάλεσε, δε, όλες τις δημοτικές παρατάξεις να στηρίξουν αυτή την πρόταση, που μόνο οφέλη θα είχε για την Αγία Παρασκευή», συμπληρώνοντας ότι «όχι μόνο η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή, αλλά κάποιοι έσπευσαν να λασπολογήσουν εναντίον του επικεφαλής της παράταξής μας».

Τέλος, η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής σημειώνει:

«Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, με μια… τροπική ζούγκλα να βρίσκεται στο μέσο του εμπορικότερου δρόμου της Αγίας Παρασκευής.

»Κάθε δημότης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και κυρίως να αναρωτηθεί εάν αυτή είναι η εικόνα της πόλης που ονειρεύεται να ζει και να εργάζεται…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet