Ενημερωτική εκδήλωση για τη χρηματοδότηση & ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ενημερωτική εκδήλωση για τη χρηματοδότηση & ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Απασχόληση Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων προσκαλεί στο Θεματικό Εργαστήριο (workshop), με τίτλο «Ευκαιρίες Χρηματοδότησης και Ανάπτυξης της Επιχείρησής σας» την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στις 15:00, στο «Κέντρο Γυναίκας», Λ. Μεσογείων 403, στην Αγία Παρασκευή.

Αντικείμενο του Εργαστηρίου είναι η παρουσίαση των δυνατοτήτων χρηματοδοτικών ενισχύσεων των τοπικών επιχειρήσεων με αξιοποίηση πόρων από το ΕΣΠΑ.

Το Θεματικό Εργαστήριο έχει ως στόχο την ενημέρωση για θέματα που αφορούν στη χρηματοδότηση, ανάπτυξη και προώθηση μιας επιχείρησης, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να οδηγηθεί σε μια βιώσιμη ανάπτυξη. Ειδικότερα θα παρουσιαστούν τρόποι χρηματοδότησης νέων επιχειρήσεων μέσω Κοινοτικών κονδυλίων, εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης, ενέργειες «Marketing και Δημόσιες Σχέσεις», start ups με μικρό ή μηδενικό κόστος, κ.ά.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 13 με τίτλο «Συμβουλευτική Επιχειρηματικότητας» της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων».

Το Θεματικό Εργαστήριο είναι ανοικτό και δωρεάν για το ευρύ κοινό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και για όλα τα ΤΟΠΣΑ Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet