Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Είστε σίγουρα δημοτικός σύμβουλος κ. Οικονόμου;
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Είστε σίγουρα δημοτικός σύμβουλος κ. Οικονόμου;

Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή στην οποία αναφερόταν ότι τα κοντέινερ που αποφάσισε να κατασκευάσει η δημοτική αρχή για τη στέγαση της προσχολικής αγωγής κόστισαν ο «κούκος αηδόνι» στους δημότες, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας απαντά σε έντονο ύφος, σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει, όπως σημειώνει την αλήθεια.

Ειδικότερα, η παράταξη με επικεφαλής τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Διαβάσαμε μια ακόμη «χαριτωμένη» -πώς αλλιώς να τη χαρακτηρίσουμε- ανακοίνωση του κ. Γιώργου Οικόνομου, που διαρκώς εντοπίζει «σκάνδαλα» και συνέχεια εκτίθεται.

Στο καινούριο σπαρταριστό του επεισόδιο, μιλά για πανάκριβα containers που στοίχισαν στον δημότη ο «κούκος αηδόνι».

Ο κ. Οικονόμου ας ενημερωθεί, διότι οι δημότες ήδη το γνωρίζουν, πως τα… πανάκριβα «containers», μολονότι γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για τέτοια, δεν στοίχισαν το παραμικρό στους δημότες. Αποτελούν μέρος  του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2020, του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,  για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

Ο Δήμος απέκτησε επτά αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες, που ανταποκρίνονται στις υψηλές  προδιαγραφές,  με πλήρη κρατική χρηματοδότηση ύψους 386.380 ευρώ, μετά από προσπάθεια της δημοτικής αρχής.

(Δεν) Λυπούμαστε, που ο κ. Οικονόμου αποδεικνύει για άλλη μια φορά την πλήρη άγνοιά του για τα θέματα του Δήμου. Οι φαντασιώσεις του και οι εμμονές του για δήθεν σκάνδαλα, που αποδεικνύονται συνεχώς «φούσκες», τον οδηγούν στο ν’ αποκτήσει επάξια τον ρόλο του γραφικού της πόλης. Ας προσέξουν όσοι εκτίθενται εξαιτίας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet