Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο τέως δήμαρχος γράφει διάφορες ανακρίβειες για να εξαπατήσει τους πολίτες
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο τέως δήμαρχος γράφει διάφορες ανακρίβειες για να εξαπατήσει τους πολίτες

Στην ανακοίνωση του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, αναφορικώς με το ζήτημα του κολυμβητηρίου και τα Εκπαιδευτήρια Μακρή, απαντά η παράταξη του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, τονίζοντας ότι «υπάρχουν πολλά που ο τέως δήμαρχος δεν πρόκανε».

Ειδικότερα, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας αναφέρει:

«Κάποιος θα πρέπει να πει στον τέως δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον δήμαρχο του “δεν προκάναμε” κι ας είχε 5 χρόνια θητεία και 22 χρόνια εμπειρία στα δημοτικά έδρανα, να μην εκτίθεται συνεχώς με τις ανακοινώσεις του. Όχι πως μας απασχολεί το ότι εκτίθεται, καλύτερα για μας, αλλά το να απαντάμε στις ανακρίβειες και τις διαστρεβλώσεις του, μας αφαιρεί πολύτιμο χρόνο από την ενασχόλησή μας να λύσουμε κάποια από τα σημαντικά θέματα της πόλης, πολλά από τα οποία δημιούργησε ο ίδιος.

Εξανίσταται ο τέως δήμαρχος (μάλλον ανησυχεί, τρέμει κυριολεκτικά το φυλοκάρδι του) γιατί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα, μία πληγή δεκαετιών για την πόλη, έχει μπει στην τελική ευθεία για να επιλυθεί. Αυτό του κολυμβητηρίου, μία ντροπή για την πόλη, που εκκρεμεί πάνω από τριάντα χρόνια. Και γράφει διάφορες ανακρίβειες για να εξαπατήσει τους πολίτες, που δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τεχνικές, νομικές, γραφειοκρατικές και οικονομικές διαδικασίες, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Και αν ήταν μόνο αυτό θα μπορούσαμε να το ανεχθούμε σε έναν βαθμό, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει προσκόμματα στην επίλυση. Εκτός κι αν έχει άγνοια για το θέμα, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση, διότι δεν θα είναι κι η πρώτη φόρα.

Ανάμεσα στα λοιπά που αναφέρει ο τέως δήμαρχος, δήθεν ενδιαφερόμενος για τα σχολεία και τα παιδιά της πόλης, προσπαθώντας να μας κατηγορήσει αλλά και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον, είναι και τα πρώην Εκπαιδευτήρια Μακρή. Γράφει όμως επί λέξει: “θυμίζουμε ότι όταν αναλάβαμε την Δημαρχεία (η ορθογραφία δική του) το 2014, είχε χάσει την καταλληλότητα του χώρου από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας, κάτι που λύσαμε αμέσως”. Αφού είχε λύσει το πρόβλημα, αμέσως όπως λέει, γιατί από το 2014 ως το 2019 δεν έκανε απολύτως τίποτε; Δεν πρόκανε… Και γιατί, αν ενδιαφερόταν τόσο πολύ για τα σχολεία, όπως προσπαθεί να μας πείσει, μας χρέωσε με 3.000.000 ευρώ για να αγοράσει τη Βίλα Ιόλα (χωρίς διαπραγμάτευση αφού κανείς εκτός άλλος εκτός από τον Δήμο, δεν θα μπορούσε να την αγοράσει) αντί να αγοράσει τα πρώην Εκπαιδευτήρια Μακρή; Τώρα “τον έπιασε ο πόνος” ή “δεν πρόκανε”;

Επίσης αναφέρεται στις προκατασκευασμένες αίθουσες που τοποθετήθηκαν για την προσχολική αγωγή, μία λύση ανάγκης πράγματι λόγω προθεσμιών. Ανάγκης όμως, γιατί από το 2017 έως το 2019 επί δημαρχίας του (η σωστή ορθογραφία), ενώ γνώριζε για την προσχολική αγωγή, δεν έκανε απολύτως τίποτε. Δεν πρόκανε.

Τελικά πρόλαβε να κάνει κάτι ή μόνο ήταν όλη την ώρα πάνω από το κινητό του με το facebook; Υπάρχουν πολλά “που δεν πρόκανε” ο τέως Δήμαρχος και καλά κάνει και τα θυμίζει σε μας και στους κατοίκους. Δεν τον πονάει όμως να αναφέρεται στο “Βατερλό”; Το υπέστη το 2019 και θα το υποστεί πάλι το 2023».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet