Αθλητική Κυριακή με αγωνιστική διάθεση για τη σχολική κοινότητα της Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Αθλητική Κυριακή με αγωνιστική διάθεση για τη σχολική κοινότητα της Αγίας Παρασκευής

Αθλητική Κυριακή διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων των 2ου, 3ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής στις 5 Μαρτίου στον χώρο του 3ου Δημοτικού, με προσκεκλημένα τα παιδιά όλων των δημοτικών της πόλης, προκειμένου «να αγωνιστούν μέχρι το τέλος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.                               

Στα παιδιά που «οφείλουμε να είμαστε δίπλα, να τα αγκαλιάσουμε και να τους εξασφαλίσουμε ένα σύγχρονο και ασφαλές σχολείο» όπως τόνισαν οι γονείς για να προσθέσουν:

«Θέλουμε το 12ο Δημοτικό!», «Θέλουμε ανοικτά και ασφαλή τα προαύλια των σχολείων μας» φώναξαν όλοι οι παραβρισκόμενοι, ενώ τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τους νέους που άδικα έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη και έστειλαν  το μήνυμά τους, «ΓΙΑΤΙ;»

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους και κυρίως τα παιδιά, που όλοι μαζί, μια αγκαλιά, συμμετείχαν στην αθλητική Κυριακή.

Επίσης, ευχαριστούν τους προπονητές Αθηνά Πετρίδη, Βιβή Γκόγκου και Νίκο Παπαντίνο «για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε αυτήν τη διοργάνωση των σχολείων μας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής Μαρία  Ξυνογαλά, τα Δ.Σ, Συλλόγων Γονέων Δημοτικών Σχολείων της πόλης, ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος (δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών), ο αντιδήμαρχος Νεολαίας Νικόλαος Ζόμπολας, η κ. Άννα Γάκη, (δημοτική παράταξη Αλλάζουμε), η κ. Δήμητρα Γαλανού (δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή) και η κ. Νικολέττα Λαΐου (πρ. μέλος Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ και μέλος της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου).

«Ήταν πραγματικά μια πολύ δυνατή και έντονη μέρα, γεμάτη ζωντάνια και χαμόγελα, σε πλήρη αντίθεση με την εθνική τραγωδία και το πένθος που βιώνουμε. Τα παιδιά δεν ξεχνάνε, εμείς, οι γονείς τους, οφείλουμε να τηρήσουμε την υπόσχεση που όλοι δώσαμε σήμερα: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ασφάλεια όλων» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet