Αλληλεγγύη από Λυκόβρυση-Πεύκη για την απολυμένη της Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Αλληλεγγύη από Λυκόβρυση-Πεύκη για την απολυμένη της Αγ. Παρασκευής

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργαζόμενη που απολύθηκε από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το Σωματείο σημειώνει ότι «εκφράζουμε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενάντια στην απόλυση συναδέλφου που εργάζεται 9 χρόνια με προσωρινούς πίνακες».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τη στιγμή που οι ελλείψεις προσωπικού είναι τεράστιες η δημοτική Αρχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιεί τις αντεργατικές πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και επικαλούμενη τους νόμους που η ίδια αποδέχεται, πετάει στον δρόμο συνάδελφο που εργάζεται 9 χρόνια στον Δήμο».

Το σωματείο  τονίζει ότι «κυβέρνηση και δημοτική αρχή θα μας βρουν απέναντί τους», συμπληρώνοντας ότι «για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η “αριστερή” κυβέρνηση κάνει τη βρόμικη δουλειά για λογαριασμό του κεφαλαίου. Την ώρα που νομοθετεί κάθε μέρα φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις για το μεγάλο κεφάλαιο δεν μπορεί να νομοθετήσει την παραμονή στην εργασία συναδέλφων που εργάζονται τόσα χρόνια στους δήμους».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Απαιτούμε να μη γίνει καμία απόλυση στον Δήμο Αγίας Παρασκευής!

Απαιτούμε τη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στους δήμους χωρίς όρους και προϋποθέσεις!

Ούτε βήμα πίσω από τη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet