Βράβευση Προσκόπων του 3ου Συστήματος Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Βράβευση Προσκόπων του 3ου Συστήματος Αγίας Παρασκευής

Με διακρίσεις και βραβεία επέστρεψαν οι Ανιχνευτές (παιδιά ηλικίας 15-18) του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής από την πανελλήνια δράση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων «Πανελλήνια Ανιχνευτική και Πολιτιστική Ενημέρωση – Άργος 2017».

Οι Ανιχνευτές έλαβαν, ομαδικά, το βραβείο «Καλύτερης έρευνας» για την έρευνά τους και την παρουσίαση σχετικά με το ελληνικό hip-hop, ενώ η ανιχνεύτρια Χριστοφόρα Ντούτσου απέσπασε το 1ο βραβείο διηγήματος για το πεζό της κείμενο με τίτλο «Αντιφατικές σκέψεις».

Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος, αφού στην «Πανελλήνια Ανιχνευτική και Πολιτιστική Ενημέρωση – Άργος 2017» συμμετείχαν πάνω από 500 ανιχνευτές απ΄ όλη την Ελλάδα. Ο χαρακτήρας της δράσης ήταν πολιτιστικός και οι ανιχνευτές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν:

  • Τα διηγήματα, τα ποιήματα και τα κόμικς που δημιούργησαν.
  • Τις χορογραφίες και τα θεατρικά που σκηνοθέτησαν.
  • Τα τραγούδια που συνέθεσαν.
  • Τις φωτογραφίες που τράβηξαν.
  • Τα σκίτσα που ζωγράφισαν.

Με ανακοίνωσή του το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής συγχαίρει τα παιδιά σημειώνοντας: «Η περηφάνια όλων μας για όσα πέτυχε η Κοινότητα του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής είναι πολύ μεγάλη, κυρίως λόγω της σκληρής δουλειάς και της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν όλα τα παιδιά. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους Ανιχνευτές μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet