Β. Ζορμπάς: Ο χρόνος του δημάρχου Αγίας Παρασκευής έχει τελειώσει
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Ο χρόνος του δημάρχου Αγίας Παρασκευής έχει τελειώσει

«Ο χρόνος του δημάρχου έχει τελειώσει» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Βασίλης Ζορμπας, καθώς, όπως επισημαίνει, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ενημέρωσε τον Σύλλογο Γονέων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα παιδιά του Δήμου στους σταθμούς.

Όπως ενημερώνει η παράταξη ο δήμαρχος δεν μπορεί να δώσει «εντέλεσθε» για τη φιλοξενία όλων των παιδιών στους σταθμούς, όπως είχε αποφασιστεί σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας:

Ο χρόνος του δημάρχου έχει τελειώσει

Έναν ολόκληρο σχεδόν μήνα μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των παιδιών που φέτος έμειναν εκτός Παιδικών Σταθμών και ακόμη δεν έχει γίνει κάτι. Στη συνεδρίαση εκείνη, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος είχε υποσχεθεί ότι «σε λίγες μέρες θα έχει λήξει το ζήτημα, θα δώσω εντολή («εντέλεσθε» στην ορολογία του Δήμου) και θα πάρουν τα παιδιά».

Χθες όμως, σε συνάντηση που είχε με τον Σύλλογο Γονέων των παιδιών των Παιδικών Σταθμών, κατά την οποία απουσίαζε η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, (γιατί άραγε;;;), ο δήμαρχος είπε στους γονείς: «Πληροφορήθηκα ότι δεν μπορώ μάλλον να δώσω τέτοια εντολή». Όρισε μάλιστα νέα συνάντηση με τους γονείς, για την Παρασκευή, «για να δούμε τι θα κάνουμε» όπως είπε. Είναι δυνατόν, δήμαρχος 4 ετών και με παρουσία 21 ετών στα αυτοδιοικητικά να μην γνωρίζει τι εντολές μπορεί να δώσει και τι όχι;  

Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Σταθόπουλος, αλλά προσπαθεί να «αγοράσει χρόνο». Είναι μια συνηθισμένη τακτική του, τη χρησιμοποιεί συνεχώς, προσπαθώντας να εκτονώσει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις του κόσμου. Δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν, ο χρόνος του έχει τελειώσει. Ενώ γνώριζε από τετραετίας ότι θα υπάρξει αυτό το πρόβλημα, δεν ασχολήθηκε καθόλου. Είχε 4,5 χρόνια στη διάθεσή του να ανεγείρει νέο ιδιόκτητο Παιδικό Σταθμό. Εμείς, σε λιγότερο από 3 χρόνια, είχαμε σχεδιάσει – μελετήσει – χρηματοδοτήσει και ανεγείρει έναν Παιδικό Σταθμό (έναν από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα) και του παραδώσαμε κατατεθειμένες μελέτες, με έγκριση δόμησης, για άλλον έναν. Δυστυχώς, «έμεινε στα συρτάρια του». Στην ανάγκη, θα μπορούσε να βρει κατάλληλο χώρο για ενοικίαση. Οι προτεραιότητές του ήταν άλλες, θεάματα και real estate.

Τον καλούμε για άλλη μια φορά να λειτουργήσει σαν δήμαρχος. Να αναλάβει τις ευθύνες του και να λύσει το πρόβλημα, που ο ίδιος δημιούργησε με την αδιαφορία του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet