Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο των μέτρων που έχει λάβει για την πυροπροστασία του Υμηττού, τοποθέτησε απαγορευτικά διέλευσης αυτοκινήτων, από το βράδυ 10:00μ.μ. έως το ξημέρωμα 6:00π.μ., στους δύο δρόμους λίγο πριν το Μοναστήρι του Άι Γιάννη του Κυνηγού και καλεί τους πολίτες να τα σεβαστούν.
Το μέτρο θα ισχύει, επιπλέον, καθ’ όλο το 24/ωρο, τις ημέρες που η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προβλέπει κίνδυνο πυρκαγιάς επιπέδων 4 και 5 (οι πολίτες μπορούν να δουν τις καθημερινές προβλέψεις της ΓΓΠΠ στην ιστοσελίδα του Δήμου www.agiaparaskevi.gr, πατώντας στο σχετικό εικονίδιο).
«Μην ξεχνάμε ότι η πρόληψη αποτελεί το αποτελεσματικότερο μέσο κατά των πυρκαγιών και ότι σε αυτήν μπορούμε και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

