«Ευχαριστώ» των «Δεσμών Αλληλεγγύης» και του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αγ. Παρασκευής στο Κέντρο Υγείας της πόλης
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» των «Δεσμών Αλληλεγγύης» και του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αγ. Παρασκευής στο Κέντρο Υγείας της πόλης

Οι ομάδες αλληλεγγύης της Αγ. Παρασκευής, «Δεσμοί Αλληλεγγύης» και Πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής, ένιωσαν την ανάγκη, για μία ακόμη φορά, να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που τόσο πολύ πολεμά εναντίον της σύγχρονης μάστιγας, όπως ενημερώνουν τα μέλη των «Δεσμών Αλληλεγγύης».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00, κλιμάκιο των προαναφερόμενων ομάδων επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αγ. Παρασκευής (Μεσογείων 454) και έμπρακτα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους στον διευθυντή κ. Νικόλαο Μαλάμο και τους παρευρισκόμενους.

«Σε όλο αυτό το διάστημα με το υψηλό αίσθημα ευθύνης τους, με την επιστημονική τους κατάρτιση, αλλά πρωτίστως με ανθρωπιά, προσεγγίζουν καθημερινά χωρίς φόβο, τον ανθρώπινο πόνο. Άνθρωποι όλοι στρατευμένοι κατά του ιού. Γιατροί, νοσηλευτές, επιστήμονες. Όλοι στην πρώτη γραμμή, με αυτοθυσία. Η αλληλεγγύη σας μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα. Υπηρετείτε το παγκόσμιο μήνυμα “Κανένας Άνθρωπος Δεν Είναι Μόνος”», σημειώνουν οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet