Καταγγελία Φ. Αλεξόπουλου κατά παράταξης και πρώην δημάρχου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Καταγγελία Φ. Αλεξόπουλου κατά παράταξης και πρώην δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και μέλος ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος Φώτης Αλεξόπουλος καταγγέλλει την παράταξη Φυσάει Κόντρα, αλλά και τον τέως δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο ότι αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του με «συκοφαντικούς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς», επειδή ο ίδιος κατήγγειλε τη διενέργεια παράνομου -όπως τον χαρακτηρίζει- εράνου διά μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Πριν λίγες μέρες, ως μέλος του Ινστιτούτου καταναλωτών (ΙΝΚΑ), αφού ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ, θεώρησα καλό να ενημερώσω τους πολίτες ότι δρα μια πιλοτική πολυμελής συμμορία, η οποία διενεργεί, υποτίθεται, εράνους μέσω του Fb για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Αυτό απαγορεύεται, αφού για τη διεξαγωγή εράνου απαιτείται ειδική άδεια και πολλές φορές αρκετοί έχουν εξαπατηθεί από διάφορους επιτήδειους.

Φαίνεται ότι αυτό ενόχλησε μια ομάδα ατόμων στην Αγία Παρασκευή, το Φυσάει Κόντρα», η οποία μου επιτέθηκε με συκοφαντικούς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς σε ανακοίνωσή τους, κάτι για το οποίο θα κληθούν να δώσουν λόγο. Από κοντά, για να υποστηρίξει το Φυσάει Κόντρα, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες συκοφαντίες. Κάπου στην ανακοίνωσή του με αποκαλεί νεόκοπο. Λογικό, αφού αυτός είναι 25 χρόνια υποψήφιος δήμαρχος και 5 χρόνια αποτυχών δήμαρχος.

Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσω να ενημερώνω τους πολίτες για περιπτώσεις που είναι αντίθετες στον νόμο και υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαπατηθούν. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους, πρόβλημά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet