Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής: Όταν οι παρατάξεις «στοιχίζονται» στις ακολουθούμενες πολιτικές
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής: Όταν οι παρατάξεις «στοιχίζονται» στις ακολουθούμενες πολιτικές

Τις παρατάξεις της διοίκησης, αλλά και αντιπολίτευσης, στηλιτεύει η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον Ανδρέα Γκιζιώτη, αναφορικά με τη στάση τους στην επιστολή που έστειλε στην υπουργό Παιδείας η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων της πόλης αναφοριά με τα κενά στα σχολεία.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη του ΚΚΕ αναφέρει:

«Έφτανε η αναφορά του δημάρχου στο όνομα της υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως για να στοιχηθεί η παράταξη της διοίκησης (Ν.Δ.) “κατά”, οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ (Μυλωνάκης – ΠΑΣΟΚ-ΚΙ.ΝΑΛ.) “κατά”, στελέχη της Νίκης (Σταθόπουλος – ΣΥΡΙΖΑ), “απέχω”, να αλλάξει άποψη από πρωτομιλία σε δευτερομιλία η Νέα Αρχή (Οικονόμου – Ν.Δ.) “κατά”.

Το θέμα; Η επιστολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων προς το υπουργείο για τα κενά στα σχολεία της πόλης μας, που τέθηκε ως θέμα συζήτησης – ψήφισης από τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πάντα το Δημοτικό Συμβούλιο έχει “αδυναμία” να συζητήσει πολιτικά. Εξαντλείται σε επιμέρους και σε προσωπικές κριτικές, πολλές φορές “χαμηλού” επιπέδου. Προφανώς γιατί συμφωνούν με την πολιτική που διαδοχικά ασκούν τα κόμματα που τους στηρίζουν…

Μπροστά στα μεγάλα προβλήματα λειτουργικών κενών, υποχρηματοδότησης της Παιδείας, τραγικών ελείψεων σε υποδομές, η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται με συνέπεια, τα στελέχη της συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα του γονεϊκού και εκπαιδευτικού κινήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet