Νίκη των Πολιτών: Αήθης επίθεση του δημάρχου Αγ. Παρασκευής κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Αήθης επίθεση του δημάρχου Αγ. Παρασκευής κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Για «αήθη επίθεση» κατά γου γενικου γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκ μέρους του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, κάνει λόγο η δημοτική παράταξη του τέως δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Με αφορμή την εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκληση που απέστειλε ο κ. Ζορμπάς προς τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Σπυρίδωνα Κοκκινάκη, η Νίκη των Πολιτών αναφέρει:

Η αήθης επίθεση του Β. Ζορμπα (με εξώδικο του Δήμου Αγίας Παρασκευής και αναφορά υπαλλήλων με τα υπηρεσιακά τηλέφωνα, δημόσια μάλιστα καταχωρημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου!) κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και του Γενικού Γραμματέα της (που επελέγη με δημόσια διαδικασία κριτηρίων) πρέπει να βρει σύσσωμη αντίδραση από όλους/ες τους Αυτοδιοικητικούς.

Όποια/ος έχει τιμηθεί από τους πολίτες με τη θέση Δημάρχου γνωρίζει πολύ καλά την υποστελέχωση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, μιας Υπηρεσίας που καλείται να ελέγξει το σύνολο των αποφάσεων ΟΛΩΝ των Δήμων της Αττικής, μαζί με τα Νομικά τους πρόσωπα (συνολικά άνω των 230 Οργανισμών Δ.Δ.)! Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η ύπαρξη τεκμαιρόμενων αποφάσεων, που είναι όσες δεν ελέγχονται εντός μηνός. Σημειώνουμε, μάλιστα, ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει «ευνοηθεί» πλειστάκις από αυτήν τη δικαιολογημένη αδυναμία ελέγχου.

Η σκληρή κομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης που επιδιώκει ο κ. Ζορμπάς, δίκην Μαυρογιαλούρου του 1960, είναι αποτέλεσμα της άρνησής του να δεχθεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής όπου πλειοψήφησε η πρόταση τριών (3) παρατάξεων της Αντιπολίτευσης για το Τεχνικό πρόγραμμα 2021.

Τον καλούμε να σεβαστεί όλες τις νόμιμες αποφάσεις ή να προσφύγει σε ανώτερο όργανο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet