Οι προτάσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τους όρους φιλοξενίας παιδιών στους ΠΑΙΣΔΑΠ
Κοινωνία

Οι προτάσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τους όρους φιλοξενίας παιδιών στους ΠΑΙΣΔΑΠ

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 το Δ.Σ. του νομικού προσώπου «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής» (ΠΑΙΣΔΑΠ) συνεδριάζει προκειμένου να καθορίσει τους όρους φιλοξενίας των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε–Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», «όπως πράττει σε όλα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, κατέθεσε έγκαιρα τις προτάσεις της επί του συγκεκριμένου θέματος, ευελπιστώντας ότι θα γίνουν αποδεκτές από τη διοίκηση του νομικού προσώπου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Οι 4 προτάσεις της παράταξής -όπως σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση- «βασίζονται στις καταγεγραμμένες ανάγκες των γονιών των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας τη νέα σχολική χρονιά και, επίσης:

  1. Είναι συνεπείς με τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας.
  2. Συνεισφέρουν στον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος πλαισίου λειτουργίας των ΠΑΙΣΔΑΠ.
  3. Συμβάλλουν στη μείωση της γραφειοκρατίας.
  4. Στηρίζουν τις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού».

Με αφορμή την επικείμενη συζήτηση στο Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», Γιάννης Μυλωνάκης, δήλωσε:

«Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κοινωνική συγκυρία, όπου πολλές οικογένειες στον Δήμο μας έχουν πληγεί σκληρά από τις συνέπειες της πανδημίας, ο καθορισμός ρεαλιστικών, εφαρμόσιμων και στοχευμένων όρων φιλοξενίας των παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική.

Ως δημοτική παράταξη έχουμε αποδείξει ότι ενεργούμε πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας. Στο πλαίσιο αυτό, καταθέσαμε στη διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ τις σχετικές προτάσεις μας, οι οποίες πιστεύουμε ότι συμβάλλουν στην ορθολογικότερη διαχείριση του νομικού προσώπου και, κυρίως, στη διευκόλυνση των συνδημοτών μας. Ελπίζουμε ότι θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Κλείνονας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τα μέλη της παράταξής μας Άννα Γάκη, Τάνια Νικολούλια και Λιάνα Σιούλα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet