Οι Φυσάει Κόντρα καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους 5 φοιτητές
Κοινωνία

Οι Φυσάει Κόντρα καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους 5 φοιτητές

Σε συμμετοχή σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους πέντε φοιτητές, κάτοικους Αγίας Παρασκευής, που διώκονται με ευρωπαϊκό ένταλμα και ενδέχεται η έκδοση τους στις ιταλικές Αρχές, καλεί τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Η συγκέντρωση, την οποία διοργανώνει η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Νίκη στον αγώνα των 5 φοιτητών. Συγκέντρωση αλληλεγγύης, Παρασκευή 4/12 Αγ. Παρασκευή

ΑφίσαΕίναι πια γνωστό σε όλον τον ελληνικό λαό το θέμα της πολιτικής δίωξης των 5 συμπολιτών μας φοιτητών από το ιταλικό κράτος και η πρωτοφανής απαίτηση για έκδοσή τους. Πρόκειται για ξεκάθαρη απόπειρα ποινικοποίησης των κοινωνικών αγώνων στα κράτη της Ε.Ε. Όσο πλησιάζει η μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης τόσο διογκώνεται το κίνημα της αλληλεγγύης.

Ως Φυσάει Κόντρα καλούμε κάθε συνδημότη/σσα στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και την πορεία που θα ακολουθήσει, την Παρασκευή 4/12, 6.00 μ.μ.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 5 ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ – ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΕΝΤΑΛΜΑ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε.

Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet