Πρόγραμμα των ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής για τον Ιούνιο 2019
Κοινωνία

Πρόγραμμα των ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής για τον Ιούνιο 2019

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεών τους για τον Ιούνιο 2019 έχει ως  εξής:

  • Τετάρτη 5 Ιουνίου, 5:00 – 8:00μ.μ.: Έκθεση των Ομάδων Κεραμικής των  ΚΑΠΗ, του Κέντρου Γυναίκας και του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ. Κώτσης (στο Πέτρινο κτίριο). Υπεύθυνη της  έκθεσης είναι η κεραμίστρια κ. Ιλεάνα Ιντζέ
  • Παρασκευή 7 Ιουνίου: Η χορωδία  των ΚΑΠΗ θα συμμετάσχει στο 4ο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου στην αίθουσα συναυλιών του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου (Αγ. Παρασκευής 81 Χαλάνδρι). Αναχώρηση (αφορά μόνο τα μέλη της Χορωδίας): 5:00μ.μ. από τη 2η στάση Τσακού και 5:15μ.μ. από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9).
  • Δευτέρα 10 Ιουνίου, 11:00πμ, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη: Τελευταία συνάντηση της Ομάδας Λογοτεχνίας πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, με την παρουσία της μεταφράστριας του βιβλίου «Η Κυρία Όσμοντ», κ. Μπαρούσα.
  • Τετάρτη 12 Ιουνίου:  Ημερήσια εκδρομή Β’ ΚΑΠΗ στην Πλατανιώτισσα Αιγίου και επίσκεψη στο εκκλησάκι της Παναγίας της Πλατανιώτισσας. Στην επιστροφή στάση στο Αίγιο για καφέ. Αναχώρηση στις 8:30π.μ.  από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (επί της Μεσογείων). Κόστος συμμετοχής 4€ για το πούλμαν. Εγγραφές από Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 8:00π.μ.
  • Πέμπτη 13 Ιουνίου:  Ημερήσια εκδρομή Α’ ΚΑΠΗ στην Πλατανιώτισσα Αιγίου και επίσκεψη στο εκκλησάκι της Παναγίας της Πλατανιώτισσας. Στην επιστροφή στάση στο Αίγιο για καφέ. Αναχώρηση στις 8:30π.μ.  από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (επί της Μεσογείων). Κόστος συμμετοχής 4€ για το πούλμαν. Εγγραφές από Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 8:00π.μ.
  • Τετάρτη 19 Ιουνίου, 8:00μ.μ., στην Πλατεία Τσακού (οδός Ελ. Βενιζέλου):  Καλοκαιρινή εκδήλωση με τη συμμετοχή των Ομάδων Χορωδίας και Χορού των ΚΑΠΗ.  Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει γλυκά – αλμυρά  κεράσματα.
  • Παρασκευή 21 Ιουνίου, 10:00π.μ.:  Υποδοχή δύο τμημάτων του Γ’ Νηπιακού Σταθμού  Πάρου, στον κήπο του Α’ ΚΑΠΗ(Γούναρη 30) όπου τα μέλη θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους τα «Παλιά παιχνίδια με τον παππού και τη γιαγιά».    
  • 24 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου:  Θαλάσσια μπάνια στην Αρτέμιδα..Κόστος συμμετοχής 1€ ημερησίως. Εγγραφές από τη  Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 8:00π.μ. (με την εγγραφή, απαραίτητη και η προσκόμιση βεβαίωσης από καρδιολόγο).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet