«Πυρ και μανία» το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής για την ακύρωση του μαθητικού φεστιβάλ
Κοινωνία

«Πυρ και μανία» το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής για την ακύρωση του μαθητικού φεστιβάλ

«Πυρ και μανία» είναι το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Ζορμπά, εξαιτίας της απόφασης του τελευταίου να ακυρώσει τη διεξαγωγή του 14ου Διαδικτυακού Μαθητικού Φεστιβάλ, που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 26 και 27 Ιουνίου 2021.

«Λυπόμαστε βαθιά και εξοργιζόμαστε για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία που επεφύλαξε ο Δήμος Αγ. Παρασκευής προς τους μαθητές/ριες των θεατρικών ομάδων της πόλης μας, τους γονείς τους, τους Συλλόγους Γονέων, την Ένωση Συλλόγων Γονέων, τους θεατρολόγους αλλά ακόμη και προς  το Δημοτικό  Συμβούλιο της πόλης μας, αναφορικά με τη μη διεξαγωγή του 14ου Διαδικτυακού  Μαθητικού Φεστιβάλ» αναφέρει η Ένωση, προσθέτοντας:

«Σήμερα 25.06.2021, μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του φεστιβάλ, τυχαία πληροφορηθήκαμε ότι τελικά ο Δήμος δεν θα προχωρήσει στη διεξαγωγή του, ενώ το μεσημέρι ενημερώθηκαν οι θεατρολόγοι από το τμήμα Παιδείας».

Όπως τονίζει ο φορέας των γονέων των σχολείων της Αγίας Παρασκευής, «το μαθητικό φεστιβάλ έχει ριζώσει στις καρδιές των παιδιών μας και ολόκληρης της πόλης και θα βρούμε τον τρόπο να το κρατήσουμε στη θέση που του αξίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet