Στη διάθεση της Περιφέρειας Αττικής οι προτάσεις της Νέας Αρχής για την ανέγερση του νέου δημαρχείου Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Στη διάθεση της Περιφέρειας Αττικής οι προτάσεις της Νέας Αρχής για την ανέγερση του νέου δημαρχείου Αγ. Παρασκευής

Μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικό της αναδόχου εταιρείας, ο επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή, Γιώργος Οικονόμου, μαζί με τους μηχανικούς και στελέχη της παράταξης Στέφανο-Νικήτα Σταματελόπουλο, Τίτο Σκουρτσή, Χρήστο Γούναρη, Βαγγέλη Καλακόνα και Λένα Λύτρα ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα του νέου δημαρχείου και ιδιαίτερα αυτά που πρέπει να επιλυθούν άμεσα για να προχωρήσει το έργο.

Στην πρόσφατη συνάντηση του επικεφαλής με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον και βούληση να ξεπεραστούν τα όποια τεχνικά και άλλα ζητήματα, ώστε να εκκινήσει απρόσκοπτα η κατασκευή του νέου δημαρχείου, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η παράταξη Νέα Αρχή σημειώνει:

Η πόλη μας χρειάζεται ένα δημαρχείο σύγχρονο, προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες της και στην ψηφιακή εποχή, φιλικό στο περιβάλλον και σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας, με βάση την ευρωπαϊκή οδηγία 2010/31/ΕΕ.

Αυτό σημαίνει ότι οι ενεργειακές ανάγκες του κτηρίου, πρέπει να καλύπτονται σε πολύ μεγάλο βαθμό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το νέο δημαρχείο να αποκτήσει έξυπνα συστήματα ενεργειακής διαχείρισης.

Είναι θέματα που θα πρέπει να εξετάσει άμεσα η Περιφέρεια Αττικής, ως αναθέτουσα αρχή, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου. Οι προτάσεις μας είναι στη διάθεσή τους.

Όπως έχουμε δεσμευθεί θα είμαστε θετικοί σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσει η πόλη μας σύγχρονες υποδομές, παρακολουθώντας λεπτομερώς όλα τα θέματα με τα εξειδικευμένα στελέχη μας, προβάλλοντας αν απαιτείται και ουσιαστικές προτάσεις βελτιώσεων και λειτουργικών παρεμβάσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet