Σύλλογος Κατοίκων Τσακού: Τώρα αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Σύλλογος Κατοίκων Τσακού: Τώρα αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων Αγ. Παρασκευής

Με αφορμή τη συνάντηση της Παρασκευής 5/2 στην αίθουσα Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής, στην οποία προσκλήθηκε ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού, για συζήτηση πάνω στο θέμα «ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ-ΠΦΥ», τα μέλη του Συλλόγου ενημερώνουν το κοινό για όσα ειπώθηκαν, αλλά και για όσα ζητούν από τη διοίκηση του Δήμου.

Ειδικότερα, τα μέλη του Συλλόγου αναφέρουν τα εξής, στη σχετική ανακοίνωση:

Μετά από τη διαδικτυακή συζήτηση, που έγινε στις 21/1/2021, των δημοτικών παρατάξεων, συλλόγων και φορέων της πόλης, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, για το φλέγον θέμα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα της λειτουργίας των Δημοτικών Ιατρείων, την Παρασκευή 5/2/2021, κλήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου κατοίκων Τσακού, να παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση, με θέμα «ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ-ΠΦΥ», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην συνάντηση εκτός από το Δ.Σ. του Συλλόγου, συμμετείχαν o δήμαρχος της πόλης, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, κ. Γ. Αργυρός και η δ/ντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Α. Γκίνη.

Ο Σύλλογος ζητά:

  • Σύγκληση Δ.Σ. εντός των δύο επόμενων εβδομάδων, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, συλλόγων και  φορέων της πόλης και φυσικά όλων των δημοτικών παρατάξεων με θέμα «Υπόδειξη λύσεων και μέτρων για την αρτιότερη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων και γενικότερα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με την αντίστοιχη κρατική στήριξη και επιχορήγηση».
  • Εύρεση κατάλληλου χώρου για την μετεγκατάσταση του Δημοτικού Ιατρείου του Τσακού. Συγκρότηση σχετικής επιτροπής για τον λόγο αυτό.
  • Η κοινωνική επιτροπή του Δήμου, που έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και έχει αντιπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων να καταθέσει προτάσεις λειτουργίας των Δημοτικών Ιατρείων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet