Φυσάει Κόντρα: Εκδήλωση για τα θέματα της Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Φυσάει Κόντρα: Εκδήλωση για τα θέματα της Αγ. Παρασκευής

Εκδήλωση με τίτλο «Το μνημονιακό τοπικό κράτος (Δήμοι – Περιφέρεια), τα μεγάλα θέματα της Αγίας Παρασκευής και η πάλη για επιβίωση κι ανατροπή σε πόλεις και γειτονιές» διοργανώνει η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στις 19:00, στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.

Εισηγούνται ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής με την παράταξη Φυσάει Κόνταρ, Θάνος Ανδρίτσος και η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, Δέσποινα Κουτσούμπα. Συντονίζει και παρεμβαίνει ο Χρήστος Βαλλιάνος.

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται:

«2017 πια κι αν κάποιος διαβάσει τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, στον οποίον εσχάτως προστέθηκαν και τα έντυπα του ΔΟΛ, θα βγει στον δρόμο να περιμένει την… ανάπτυξη(!) Αν διαβάσει αντίστοιχα τον τοπικό φιλοκυβερνητικό Τύπο και τις εξαγγελίες της μνημονιακής, φιλοκυβερνητικής δημοτικής Αρχής θα βγει στον δρόμο για να περπατήσει σε μια πόλη που ανασκάπτεται, που μεταμορφώνεται από μεγάλα έργα και μετατρέπεται σε οικολογικό παράδεισο.

»Όλοι κι όλες ξέρουμε πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η χώρα και η κοινωνία βουλιάζουν στη μνημονιακή αθλιότητα στο εσωτερικό και στις περιπέτειες στο εξωτερικό. Στην πόλη μας, σε αυτό το πλαίσιο, έρχονται στο προσκήνιο όλα τα ζητήματα: Οι εργασιακές σχέσεις, με τις απολύσεις και την ελαστική εργασία στον Δήμο και στα Ν.Π. του, το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών, οι ελεύθεροι χώροι όπως το κτήμα Σιστοβάρη και το κτήμα Ιόλα, το θέμα του νέου δημαρχείου, το ζήτημα των προσφύγων και η συμβολή μας. Για όλα αυτά τα ζητήματα ως Φυσάει Κόντρα ανοίγουμε τη συζήτηση με στόχο τη διαμόρφωση αγωνιστικού πλαισίου και τον συντονισμό στη δράση όλων των συλλογικοτήτων και δημοτών στην πόλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet