«Όχι» Συμβουλίου Εφετών στην έκδοση τεσσάρων εκ των πέντε φοιτητών
Κοινωνία

«Όχι» Συμβουλίου Εφετών στην έκδοση τεσσάρων εκ των πέντε φοιτητών

Αρνητική για άλλους δύο από τους πέντε φοιτητές ήταν απάντηση του Συμβουλίου Εφετών στο αίτημα των ιταλικών Αρχών για την έκδοσή τους προκειμένου να δικαστούν για τα επεισόδια κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Μιλάνο την Πρωτομαγιά με αφορμή τα εγκαίνια της EXPO 2015.

Νωρίτερα την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016, το Συμβούλιο Εφετών είχε πει «όχι» στην έκδοση των πρώτων δύο φοιτητών και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση του πέμπτου.

To Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του «χαιρετίζει την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών με την οποία απερρίφθη το αίτημα των ιταλικών αρχών για την έκδοση των τεσσάρων από τους πέντε εκζητούμενους φοιτητές που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς του 2015 στο Μιλάνο και ταυτόχρονα διέταξε την άρση των σε βάρος τους περιοριστικών όρων».

Το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου 2016, στις 9:30, προγραμματίζεται συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών, όπου θα συνεχιστεί η διαδικασία με την εκδίκαση του αιτήματος έκδοσης του πέμπτου φοιτητή.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet