ΕΝΕΒΑΠ: Χωρίς Δημοτική Συγκοινωνία και ελεγχόμενη στάθμευση ο Δήμος Αγίας Παρασκευής – Γ.Σ. της Ένωσης στις 3/10
Φωτογραφία: ΕUROKINISSI
Επιχειρήσεις – Αγορά

ΕΝΕΒΑΠ: Χωρίς Δημοτική Συγκοινωνία και ελεγχόμενη στάθμευση ο Δήμος Αγίας Παρασκευής – Γ.Σ. της Ένωσης στις 3/10

Ότι στον Δήμο Αγίας Παρασκευής δεν υπάρχει Δημοτική Συγκοινωνία και ελεγχόμενη στάθμευση τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) Μάκης Τάρλας, ο οποίος καλεί τους επαγγελματίες της πόλης σε γενική συνέλευση τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 15:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο κ. Τάρλας αναφέρει:

«Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει Δημοτική Συγκοινωνία, δεν υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση, δεν ανακατασκευάζει πεζοδρόμια, δεν έχει διαβάσεις πεζών και τους περισσότερους δρόμους σε άθλια κατάσταση. Παρόλο την έλλειψη των αυτονόητων στην καθημερινότητά μας με μεγάλη μας έκπληξη ο Δήμος έχει φέρει σε διαβούλευση ένα σχέδιο που μονοδρομεί όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Αυτό δείχνει απραξία και αδιαφορία προς τον επαγγελματία, αλλά και τον κάτοικο για το πώς θα κινείται για τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 15:30, καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τι θα ζητήσουμε άμεσα από τη δημοτική αρχή για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας, αλλά και τη στάση μας απέναντι στις μονοδρομήσεις.

Το σχέδιο που φέρνει η δημοτική αρχή δεν έχει κανένα πλάνο, καμία λογική και ο μελετητής δεν έχει λάβει υπόψιν του πώς εκατοντάδες άνθρωποι έχουν στήσει τις επιχειρήσεις τους σε δρόμους με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες θέλουν να τις αλλάξουν χωρίς η πόλη να έχει δύο βασικά πράγματα (Δημοτική Συγκοινωνία, ελεγχόμενη στάθμευση)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet