Αρνείται να συμμετάσχει σε ενημέρωση για «Γιαβάσειο» & «Μακρή» ο Κ. Τσιαμπάς
Πολιτική

Αρνείται να συμμετάσχει σε ενημέρωση για «Γιαβάσειο» & «Μακρή» ο Κ. Τσιαμπάς

Αρνείται να συμμετάσχει σε συνεδρίαση – ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων Αγίας Παρασκευής από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο για τα θέματα του Γιαβάσειου και του χώρου των Εκπαιδευτηρίων «Μακρή» ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της πόλης Κώστας Τσιαμπάς.

Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση του δημάρχου για ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων στα θέματα «Αξιοποίηση Γιαβάσειου» και «Δανεισμός για αγορά “Μακρή”» ο δημοτικός σύμβουλος απαντά τα εξής:

Κύριε δήμαρχε,

Τα θέματα είναι πολύ σοβαρά για να τα ξεπετάξουμε, και σίγουρα δεν είναι αντικειμενικά επείγοντα, καθ΄ ότι είναι γνωστά από δεκαετίες και η λύση τους θα μπορούσε να οργανωθεί τα πρώτα χρόνια και όχι τον πέμπτο χρόνο της διοίκησής σας και 6 μήνες πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Απαιτείτε προετοιμασία αφού προηγηθεί λεπτομερής ενημέρωση επί όλων των δεδομένων. Υπό αυτές τις συνθήκες και λαμβάνοντας υπόψη τις διαδικασίες που εφαρμόσατε για την αγορά της Βίλας Ιόλα, που τις αντίστοιχες ενημερώσεις τις επικαλεστήκατε για να νομιμοποιήσετε προειλημμένες συζητήσεις – αποφάσεις, δεν μπορώ να συμμετάσχω στη συνάντηση.

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος
π. αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
π. διοικητής Γεν. Νοσοκομείου Σπάρτης
Υποστράτηγος ε.α. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet