Μουστόγιαννης διαγράφει Ζόμπολα για την… πρώιμη στήριξη στον Ζορμπά
Πολιτική

Μουστόγιαννης διαγράφει Ζόμπολα για την… πρώιμη στήριξη στον Ζορμπά

Άρχισαν τα… όργανα σχετικά με τις – αναγκαστικές λόγω εκλογικού νόμου – διαδικασίες συναινέσεων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Ήδη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μια Γενιά Μπροστά (έχει εκλέξει δύο δημοτικούς συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο), Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, έθεσε εκτός συνδυασμού τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ζόμπολα, ο οποίος προχώρησε… αυτόνομα στην εκδήλωση στήριξης στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά.

Μάλιστα, ο κ. Μουστόγιαννης καλεί τον κ. Ζόμπολο να παραδώσει την έδρα του με την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, κάτι που ωστόσο μένει να φανεί κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μια Γενιά Μπροστά για το ζήτημα:

Στις 26 Μαΐου, στις δημοτικές εκλογές, 1.575 πολίτες της Αγίας Παρασκευής έδωσαν την ψήφο τους στην παράταξή μας, δίνοντας μας δύο έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Νίκος Ζόμπολας, δημοτικός σύμβουλος, έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης με τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, προβάλλοντας το προσωπικό του συμφέρον, έκανε δήλωση στήριξης στη δημοτική αρχή, χωρίς να έχει ενημερώσει την παράταξη και τον επικεφαλής και χωρίς να περιμένει την επίσημη στάση μας, η οποία θα εκφρασθεί μετά από συνάντηση με τον νέο δήμαρχο, για να δούμε αν θα καταλήξουμε σε προγραμματική συμφωνία προς όφελος της πόλης.

Τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν τις αρχές τις παράταξης και δεν έχουν θέση μέσα σε αυτήν. Και όλα αυτά όταν η παράταξή μας τον τίμησε, δίνοντάς του τη θέση του οργανωτικού γραμματέα.

Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι, σεβόμενοι τον ρόλο που μας έδωσαν οι πολίτες.

Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε από τον κ. Ζόμπολα, μετά την 1η Σεπτεμβρίου, να παραδώσει την έδρα στην παράταξη στην οποία ανήκει, αφού κάτω από τη σκεπή της κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Κατά τα άλλα τον ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet