Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Πώς αποτιμά η παράταξη το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών
Πολιτική

Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Πώς αποτιμά η παράταξη το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Τον απολογισμό της για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023 έκανε η δημοτική παράταξη Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Θεωρούμε επιτυχία μας το γεγονός ότι κρατηθήκαμε όρθιοι μετά την ήττα του 2019, μπήκαμε στον 2ο γύρο των εκλογών», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «Η βασική στρατηγική μας επιλογή ήταν η προσπάθεια να ηττηθεί η Δημοτική αρχή Ζορμπά, για να σταματήσει η αδράνεια, να επανασυνδεθεί η Δημοτική αρχή με την κοινωνία, να ξαναζωντανέψει η πόλη, να μπει σε μια νέα εποχή ανθρωποκεντρικής αντίληψης και έξυπνης καινοτόμας διοίκησης».

Αναφέρει ακόμα ότι «Επιλέξαμε να μην ασκήσουμε κριτική στα όσα πρέσβευε η παράταξη του κ. Μυλωνάκη αλλά και οι άλλες παρατάξεις καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν στον δεύτερο γύρο Σταθόπουλο και Ζορμπά, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου». Παράλληλα, καταγγέλλει ότι «Αντιμετωπίσαμε όμως και μια βιομηχανία ψευδών ανακοινώσεων και πληρωμένων δημοσιευμάτων που μας προσέδιδαν λόγια που ποτέ δεν είπαμε και δράσεις και πράξεις που ποτέ δεν κάναμε» και ότι «Αντιμετωπίσαμε μέχρι και απαράδεκτο και πρωτοφανή ηλικιακό ρατσισμό», ο οποίος εστίαζε στον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Σταθόπουλο.

Τέλος, αφού επισημαίνει ότι «Η τοπική μας κοινωνία επέλεξε Δημοτική αρχή δια της αποχής και αυτό αναδεικνύεται ως κυρίαρχο στοιχείο και ζήτημα των εκλογών», δεσμεύεται ότι «Θα ελέγχουμε τη νέα Δημοτική αρχή και, εφ’ όσον υπάρξουν, θα αναδεικνύουμε λάθη, παραλείψεις και κακές αντιλήψεις διοίκησης. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κάνουμε την Αγία Παρασκευή μια Ανθρωποκεντρική Πόλη».

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet