Πώς σχολιάζει η παράταξη του δημάρχου Αγίας Παρασκευής τη μη ανάδειξη Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από την αντιπολίτευση
Πολιτική

Πώς σχολιάζει η παράταξη του δημάρχου Αγίας Παρασκευής τη μη ανάδειξη Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από την αντιπολίτευση

Με περιπαικτικό τρόπο σχολιάζει η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, την πρόσφατη αποτυχία τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης να εκλέξουν το πρόσωπο που πρότειναν ως κοινής αποδοχής για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του δημάρχου αναφέρει:

«Άμα έχεις τέτοιους “φίλους”, τότε μάλλον χρειάζεσαι… συμπαράσταση

Πριν από λίγο καιρό τέσσερις επικεφαλής παρατάξεων, οι κ.κ. Γιάννης Σταθόπουλος, Γιώργος Οικονόμου, Γιάννης Μυλωνάκης και Αλέξης Μουστόγιαννης, ανακοίνωσαν ότι προτείνουν και στηρίζουν μια κοινή υποψηφιότητα για συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης (ΣτΔ-Ε), θέση που είχε προκηρύξει η δημοτική αρχή, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νόμου.

Είχαμε ανακοινώσει τότε ότι η πρότασή τους, ανεξάρτητα από το προτεινόμενο πρόσωπο, με τον τρόπο που έγινε, παραβίαζε κάθε έννοια του πνεύματος και των τύπων του Νόμου, όπως είναι η μυστικότητα της ψηφοφορίας και πολλά άλλα. Η άποψή μας, σύμφωνη με τη νομοθεσία, ήταν ότι η ψηφοφορία γίνεται κατά συνείδηση.

Τότε, οι επικεφαλής των παρατάξεων αυτών μας είχαν κατηγορήσει ότι δεν θέλουμε την εκλογή ΣτΔ-Ε.

Στην ψηφοφορία της 9ης Μαΐου όμως, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι των τεσσάρων παρατάξεων ανέρχονται σε δεκαεννέα (19), ο κοινός τους υποψήφιος έλαβε μόνο δεκαέξι (16) ψήφους. Δηλαδή, τρεις (3) δημοτικοί τους σσύμβουλοι ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ!

Με απλά λόγια, πρώτα εξέθεσαν τον κοινό τους υποψήφιο και στη συνέχεια τον “άδειασαν” πανηγυρικά. Αποκαλύπτεται έτσι η ανύπαρκτη πολιτική “αξιοπιστία” των επικεφαλής των παρατάξεων σε όλα τα σοβαρά θέματα και ο αστείος τρόπος που προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση, εκθέτοντας εαυτούς και αλλήλους. Ας το έχουν υπόψη τους αυτό οι δημότες, κάθε φορά που οι εν λόγω επικεφαλής τούς δίνουν ανέξοδες “υποσχέσεις”, όταν δεν μπορούν να στηρίξουν ούτε τις ίδιες τις δικές τους επιλογές. Μόνο λόγια είναι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet