Κάλεσμα Μ. Κωνσταντακόπουλου για συμμετοχή στις εκλογές της Τ.Ο. Ν.Δ.
Πολιτική

Κάλεσμα Μ. Κωνσταντακόπουλου για συμμετοχή στις εκλογές της Τ.Ο. Ν.Δ.

Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής απευθύνει προς τους φίλους του κόμματος ο υποψήφιος πρόεδρος Μανώλης Κωνσταντακόπουλος.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής:

Προσκαλώ τις φίλες και τους φίλους Νεοδημοκράτες Αγίας Παρασκευής να προσέλθουν δυναμικά την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, από τις 10:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας (Μεσογείων 415 – 417) στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας καθώς και των συνέδρων για το συνέδριο του κόμματος που θα γίνει 25 -27 Απριλίου 2016.

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν:

  • Τα μέλη που έλαβαν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του κόμματος στις 20 Δεκεμβρίου 2015 και είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους της Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής.
  • Τα μέλη που επιβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα έως 11/3/2016 ως μέλη του κόμματος και είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους της Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι την ίδια μέρα στο δημαρχείο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου μας.

Κωνσταντακόπουλος Μανώλης

Υποψήφιος πρόεδρος Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet