Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής ετοίμασε και φέτος συναντήσεις με θέμα: «Δεν μου αρέσει το διάβασμα!»
mothersblog.gr
Πολιτισμός

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής ετοίμασε και φέτος συναντήσεις με θέμα: «Δεν μου αρέσει το διάβασμα!»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής, επιτελώντας δύο από τους σκοπούς της, που είναι η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και η στήριξη του έργου των εκπαιδευτικών μέσα από τη συνεχή επιμόρφωση, σε συνεργασία με τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, οργανώνει, για τέταρτη χρονιά, Λέσχη Ανάγνωσης για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά Σχολεία) του Δήμου Αγίας Παρασκευής και των όμορων Δήμων, που περιλαμβάνει 15 συναντήσεις-εργαστήρια, σύμφωνα με τη διοίκηση.

Φέτος οι συναντήσεις θα γίνουν διαδικτυακά, προσθέτει η δημοτική αρχή, γεγονός που επιτρέπει τη συμμετοχή μεγαλύτερου αριθμού δασκάλων και νηπιαγωγών και δίνει τη δυνατότητα στη Βιβλιοθήκη να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Το θέμα της περιόδου 2020-2021 είναι: «Δεν μου αρέσει το διάβασμα! Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην καλλιέργεια  του παιδιού-αναγνώστη».

Η συμμετοχή στη Λέσχη Ανάγνωσης είναι προαιρετική και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σημειώνει η διοίκηση, ενώ συμπληρώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο [email protected], αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, ειδικότητα, το τηλέφωνό τους και το σχολείο στο οποίο υπηρετούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Ελένη Κατσούφη, στoν τηλ. αριθμό: 69 36398486 και με την υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Μαίρη Ααρών, στον τηλ. αριθμό: 210 6395335.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet