Η Ευσταθία… διακριτικά στον κήπο της Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

Η Ευσταθία… διακριτικά στον κήπο της Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής

Με την Ευσταθία και τη μουσική παράσταση με τίτλο «Διακριτικά συνεχίζονται αύριο, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2016, οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου Πολιτιστικές Συναντήσεις «Αλέκος Κοντόπουλος».

Μετά από ένα γοητευτικό ταξίδι στην belle epoque του ελαφρού τραγουδιού η Ευσταθία προσγειώνεται στο ρεαλιστικό και απείρως πιο συναρπαστικό παρόν και αφηγείται μουσικούς έρωτες στα χρόνια της κρίσης, σε δρόμους ακουστικούς, jazzy και… διακριτικούς. Ερμηνεύει τραγούδια δικά της και όχι μόνο.

Κείμενα: Ευσταθία

Σκηνοθεσία – κείμενα: Ελένη Πολιτοπούλου

Μουσικοί: Μανόλης Λιανής – κιθάρα, κρουστά, φωνητικά, Γιώργος Πατσιώτης – κιθάρα, φωνητικά, Χάρης Κωνσταντόπουλος – πνευστά, Γιάννης Βαγιανός – κοντραμπάσο.

Ώρα έναρξης: 21:00.

Κήπος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείου «Αλέκος Κοντόπουλος»: Κοντοπούλου 13.

Είσοδος ελεύθερη.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να συμμετέχει σε λογοτεχνικές συναντήσεις, μουσικές συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις.

Σε όλη τη διάρκεια των «Πολιτιστικών Συναντήσεων Αλέκος Κοντόπουλος», το Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου θα είναι ανοιχτό από τις 19:00 έως τις 21:00, με οργανωμένες ξεναγήσεις για τους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet