Σοκάρουν όσα λέει 17χρονος που έπεσε θύμα ληστείας στην Αγία Παρασκευή -«Έφτυνε αίμα», λέει ο πατέρας του
Φωτογραφία: hellenicpolice
Κοινωνία

Σοκάρουν όσα λέει 17χρονος που έπεσε θύμα ληστείας στην Αγία Παρασκευή -«Έφτυνε αίμα», λέει ο πατέρας του

Σοκ προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 17χρονου στην Αγία Παρασκευή από ανήλικους που επιχείρησαν να τον ληστέψουν στις 4 Αυγούστου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ το θύμα: «Ήμουν με δύο φίλους μου και πηγαίναμε στην πλατεία, σταμάτησε μπροστά μας ένα αμάξι, οι φίλοι μου πρόλαβαν να φύγουνε, αυτοί πιάσανε εμένα και άρχισαν να με βαράνε».

Τι είπε ο πατέρας του 17χρονου

Ο πατέρας του 17χρονου μαθητή περιέγραψε με τη σειρά του τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο τραγικό συμβάν: «Πρησμένο το πρόσωπό του και έφτυνε αίμα. Κανένας να μηn το ζήσει. Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του» τόνισε.

«Είχαν ένα σφυρί λαστιχένιο και ένα κλομπ. Όλα τα χτυπήματα ήταν από το θώρακα και πάνω. Είχε λιποθυμήσει, του μίλαγαν και δεν θυμότανε», λέει ο πατέρας του, περιγράφοντας τη στιγμή που βρήκε το αιμόφερτο παιδί του.

Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι περαστικοί έχουν καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους με σκοπό να τις δώσουν στην Αστυνομία, τότε εκείνοι τις ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο άνθρωπος που έσωσε τον ανήλικο από τα χέρια των ληστών ήταν ένας πολίτης που βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν το θύμα, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής έχουν προχωρήσει με ταχύτητα την εξιχνίαση της υπόθεσης. Έχουν συλλάβει δύο 17χρονους και έχουν ταυτοποιήσει ακόμα δύο.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet