Κ. Ιωαννίδης: Κλείνουν τα γήπεδα στα Βριλήσσια στην κορύφωση της ποδοσφαιρικής περιόδου
Αθλητισμός

Κ. Ιωαννίδης: Κλείνουν τα γήπεδα στα Βριλήσσια στην κορύφωση της ποδοσφαιρικής περιόδου

«Κλείνουν τα γήπεδα στα Βριλήσσια στην κορύφωση της ποδοσφαιρικής περιόδου» καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια, Κώστας Ιωαννίδης, καθώς, μόλις χθες, Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, αποφασίστηκε η έγκριση του έργου της αντικατάστασης των χλοοταπήτων των γηπέδων ποδοσφαίρου στην οδό Ολυμπιονικών και Μητρόπουλου.

Ο κ. Ιωαννίδης επισημαίνει τα εξής:

Παρά τις εξαγγελίες της διοίκησης Μανιατογιάννη οτι η έγκριση του έργου της αντικατάστασης των χλοοταπήτων των γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου Βριλησσίων στην οδό Ολυμπιονικών και Μητρόπουλου, θα γινόταν το Πάσχα, η έγκριση ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις χθες(!).

Η νοοτροπία «άσε και βλέπουμε» της δημοτικής Αρχής είναι γνωστή. Όμως η καθυστέρηση αυτή σημαίνει ότι με τη συνήθη πορεία εκτέλεσης των δημοσίων έργων, η χρήση των δημοτικών γηπέδων θα διακοπεί στην κορύφωση της ποδοσφαιρικής περιόδου, με αποτέλεσμα οι σύλλογοι, εκατοντάδες παιδιά και αθλητές να εξαναγκαστούν να βρούν «στέγη» σε γήπεδα γειτονικών δήμων αν και όποτε αυτά είναι διαθέσιμα. Κι αυτά για τους αγώνες. Για τις προπονήσεις δεν συζητάμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet