Ο Δήμος Βριλησσίων… τρέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου
Αθλητισμός

Ο Δήμος Βριλησσίων… τρέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, συμμετέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε 20 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 10:00.

2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου / αφίσα

Ο αγώνας δρόμου του Δήμου Βριλησσίων θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 2,5χλμ. επί 2 και δυναμικού βάδην 2,5χλμ. επί 2.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το κέντρο του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Δήμου Βριλησσίων (Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη – τέρμα Κισσάβου).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι μαζί μπορούμε» ή της Viva.gr.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους από φυσικά σημεία πώλησης πληρώνοντας μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα: SevenSpots – Reload – WIND – Yolenis – Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – VIVA Τεχνόπολις – VIVA Σύνταγμα.

2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου στα Βριλήσσια / Διαδρομή

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό ΠΑΟΔΗΒ (Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη) στα τηλ.: 210 8101510 – 511 (09:00 – 20:00).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet