Δράση: Η δημοτική αρχή Βριλησσίων να δώσει εξηγήσεις στο Δ.Σ. για τη Ναυτική Βάση
Κοινωνία

Δράση: Η δημοτική αρχή Βριλησσίων να δώσει εξηγήσεις στο Δ.Σ. για τη Ναυτική Βάση

Εξηγήσεις για την κατάσταση στην πρώην Ναυτική Βάση στα Βριλήσσια ζητεί από τη δημοτική αρχή Βριλησσίων η παράταξη Δράση για μια άλλη Πόλη, απαντώντας σε ανακοίνωση της πρώτης.

Η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσούτσιας, τονίζει ότι πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, εγκαλούν τη διοίκηση του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη να δώσει εξηγήσεις.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Δράσης:

Καθηλωμένη στην προεκλογική περίοδο η διοίκηση Μανιατογιάννη, εξακολουθεί να πορεύεται εν κρυπτώ, με κόλπα, πολιτικαντισμούς και εμμονή στην τακτική «βρίζε, βρίζε, κάτι θα μείνει». Αντί να επιχειρήσουν να εξηγήσουν ή έστω να σιωπήσουν, με αφορμή τις αποκαλύψεις μας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο χώρος της Ναυτικής Βάσης, εξέδωσαν χθες στην ιστοσελίδα του Δήμου μια πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη ανακοίνωση 850 λέξεων σε βάρος της Δράσης.

Συμβαίνει βέβαια συχνά όσοι δυσκολεύονται με τις εξηγήσεις να «πετούν την μπάλα στην εξέδρα». Εν προκειμένω οι κύριοι, κατά το πρότυπο του δικομματισμού που εκπροσωπούν -αυτό ξέρουν- πουλούν φτηνά αντιδεξιά συνθήματα και προοδευτισμό για να αποφύγουν όσα καθημερινά τους εκθέτουν. Αλλά και η μικροπολιτική έχει τα όριά της.

Καλούμε τον συστημικό δήμαρχο και τα στελέχη του, που κατάφεραν να απαξιώσουν μια έκταση 52 στρεμμάτων – αποκλεισμένη για τους δημότες, να αφήσουν τις εκθέσεις ιδεών περί ανακύκλωσης και δημοκρατίας, θέματα που δεν γνωρίζουν ικανοποιητικά και να προσέλθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου τους εγκαλούν πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης να δώσουν εξηγήσεις.

Μέχρι τότε, μας αρκεί που συμβάλαμε στον περιορισμό της κακοποίησης του πάρκου, αφού ήδη οι κήνσορες σπεύδουν άρον-άρον να εξαφανίσουν τα πειστήρια των «πειραμάτων» τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet