Η Πολιτική Προστασία Δήμου Βριλησσίων σβήνει φωτιές… ακόμη και στην Εύβοια
Κοινωνία

Η Πολιτική Προστασία Δήμου Βριλησσίων σβήνει φωτιές… ακόμη και στην Εύβοια

Τα είδη που συγκέντρωσε για τους πυροσβέστες και εθελοντές που επιχειρούν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια παρέδωσε ο Δήμος Βριλησσίων.

Την αποστολή των ειδών στην Εύβοια συνόδευε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων, στελέχη της οποίας δεν δίστασαν να επιχειρήσουν και οι ίδιοι, καθώς, ενώ τα αυτοκίνητα της αποστολής όδευαν προς τα Ψαχνά, βρέθηκαν σε σημείο όπου σημειώθηκε αναζωπύρωση της φωτιάς.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, η οποία συνόδευε την αποστολή, περιγράφει το περιστατικό σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook και συγκεκριμένα σημειώνει:

Κατεβαίνοντας το βουνό, βρεθήκαμε σε αναζωπύρωση, η υδροφόρα μας ήταν γεμάτη. Σταματήσαμε και ο Αλέκος Κοντομάρης της Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο και τον Σπύρο, αμέσως σταμάτησαν, τράβηξαν τη μάνικα και κάνανε πυρόσβεση, ενώ άμεσα έσπευσαν τα ελικόπτερα και τα σινούκ… Τρομερή εμπειρία για όλους… Η φωτιά είναι ανελέητη…

Η κ. Β. Αρσένη-Λάμπρου ανήρτησε video από την κατάσβεση:

Τα είδη παραδόθηκαν από την πρόεδρο του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων στο δημαρχείο των Ψαχνών και συγκεκριμένα στην πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Ψαχνών, Ευαγγελία Μιταλα-Τζεράνη.

«Τεράστια η προσπάθειά τους και παλεύουν να βοηθήσουν όσο μπορούν όλους. Δύσκολες μέρες…» σημειώνει στο facebook η κ. Β. Αρσένη-Λάμπρου.

Παράδοση ειδών από τον Δήμο Βριλησσίων στο δημαρχείο Ψαχνών για τους πυροσβέστες και εθελοντές που επιχειρούν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Εύβοια (

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet