Ξεκινούν το Σάββατο 31/10 Διαπολιτισμικά Εργαστήρια Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Ξεκινούν το Σάββατο 31/10 Διαπολιτισμικά Εργαστήρια Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού στα Βριλήσσια

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία του Δήμου Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ), με τη Hellenic Youth Participation, που αφορά τους νέους από 14 ετών!

«Το 2019 οι νέοι μας σχεδίασαν και υλοποίησαν μερικά απίστευτα workshops, βασισμένα στη βιωματική μάθηση μαζί με τους ξένους εκπαιδευτές από Ισπανία, Γαλλία, Ελβετία, Βρετανία» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΟΚΠΑΔΒ.

Θέλοντας να συνεχίσει αυτή τη δημιουργική ομάδα, η οποία διαμορφώθηκε πέρσι, ο Οργανισμός προσκαλεί ξανά νέους από 14 ετών και άνω στις συναντήσεις οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα κάθε δύο Σάββατα τον μήνα στον Δήμο Βριλησσίων.

Βασικός στόχος, όπως σημειώνει, είναι η ενδυνάμωση των νέων μέσα από δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης, ώστε να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τα Διαπολιτισμικά Εργαστήρια Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού για νέους από 14 ετών πραγματοποιούνται στη αγγλική γλώσσα και είναι εντελώς δωρεάν.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας στον Δήμο Βριλησσίων και σας καλούμε να συμμετέχετε. Ξεκινάμε το Σάββατο 31/10/2020 και ώρες 15:00-17:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11, Βριλήσσια)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Συμμετοχές στον τηλ. αριθμό 210 6135611

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet