Ο Δήμος Βριλησσίων συγχαίρει τους νέους διευθυντές σχολείων
Κοινωνία

Ο Δήμος Βριλησσίων συγχαίρει τους νέους διευθυντές σχολείων

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής διευθυντών των σχολικών μονάδων του Δήμου Βριλησσίων, ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης και η αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού, Σοφία Χαντζάρα, ευχαριστούν τους απερχόμενους διευθυντές και συγχαίρουν τους νέους.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ευχαριστούν τους απερχόμενους διευθυντές  για την προσφορά και το έργο τους στα σχολεία της πόλης και τη συνεργασία τους με τις υπηρεσίες του Δήμου και τους εύχονται «καλή δύναμη» και «καλή συνέχεια».

Επίσης, συγχαίρουν τους νέους διευθυντές και τους εύχονται κάθε επιτυχία στα καινούργια τους καθήκοντα και στο δύσκολο, αλλά σημαντικό έργο τους. Παράλληλα, μέσω της ανακοίνωσης, τους διαβεβαιώνουν ότι «η δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα προσπαθεί να ανταποκριθεί στις πολλαπλές απαιτήσεις και τις ανάγκες των σχολείων, ώστε οι μαθητές της πόλης να απολαμβάνουν το μέγιστο αγαθό της Παιδείας σε ασφαλή και καλαίσθητα κτήρια, που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής μας».

«Καλή θητεία και καλή πρόοδο σε όλους» εύχονται σε νέους και παλαιούς διευθυντές, αλλά και στους μαθητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet